Δευτέρα, 29 Απρ.
20oC Αθήνα

Έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: «Έτσι ζούσαν πατέρας και κόρη» – Μαρτυρίες μετά τη δολοφονία

Έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: «Έτσι ζούσαν πατέρας και κόρη» – Μαρτυρίες μετά τη δολοφονία

Το έγκλημα έχει συνταράξει τη Θεσσαλονίκη και ολόκληρη τη χώρα. Πατέρας σκότωσε την κόρη του, που είχε σκλήρυνση κατά πλάκας. Τι αναφέρουν στο newsit.gr άτομα που τους γνώριζαν…

Με ψαροντούφεκο επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του, ο 69χρονος πατέρας που συνελήφθη κατηγορούμενος για τη δολοφονία της 42χρονης κόρης του, την οποία φέρεται να στραγγάλισε στο διαμέρισμα όπου εκείνη διέμενε, στις Συκιές στη Θεσσαλονίκη. Ο 69χρονος νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο με τραύμα στην κοιλιακή χώρα, ενώ, μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες θα καταθέσει στους αστυνομικούς, στο πλαίσιο της προανάκρισης για το έγκλημα.

Η οικογενειακή τραγωδία αποκαλύφθηκε το απόγευμα της Τρίτης 24 Οκτωβρίου, όταν ο αδελφός της 42χρονης πήγε να την επισκεφθεί και την εντόπισε νεκρή. Εξετάζοντας μακροσκοπικά τη σορό, η ιατροδικαστής διαπίστωσε ευρήματα που παραπέμπουν σε ασφυκτικό θάνατο. Σύμφωνα, δε, με μαρτυρίες, η γυναίκα έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας.

O Αντώνης Ιατρού, πρόεδρος της Κοινότητας Στεφανινών στη Θεσσαλονίκη αναφέρει στο newsit.gr: «Ήταν πολύ ήσυχη οικογένεια. Η μητέρα της κοπέλας χάθηκε από καρκίνο πριν από περίπου 20 χρόνια. Και θυμάμαι ότι όλα έγιναν “στα καπάκια”. Λίγο αργότερα αρρώστησε και η κοπέλα.

Ήταν πολλά χρόνια με σκλήρυνση κατά πλάκας. Τους είδα τελευταία φορά όταν ξαναβγήκα πρόεδρος. Ο πατέρας δούλεψε στο χωριό μας σε κάτι έργα» αναφέρει συγκλονισμένος από το στυγερό έγκλημα. 

Ξάδερφος του παιδοκτόνου πατέρα μας είπε πως: «Πάω τώρα Θεσσαλονίκη. Η ανηψιά είχε πολλά χρόνια που ήταν άρρωστη. Η μαμά της έχει 25 χρόνια που έχει πεθάνει από καρκίνο».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις