Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Νέα προθεσμία ζήτησε ο γιατρός – Επιμένει ότι είναι αθώος [vids]

Έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Νέα προθεσμία ζήτησε ο γιατρός – Επιμένει ότι είναι αθώος [vids]

Μετά τη νέα προθεσμία ο 38χρονος αγγειοχειρουργός αναμένεται να απολογηθεί την Τετάρτη, 10 Μαΐου

Νέα προθεσμία ζήτησε και πήρε σήμερα από την α’ τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης ο 38χρονος γιατρός που κατηγορείται ότι σκότωσε την 36χρονη Γεωργιανή.

Ο 38χρονος σε βάρος του οποίου έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση και περιύβριση νεκρού προκειμένου να προετοιμάσει την υπεράσπισή του, ανέφερε μέσω της συνηγόρου του ότι αναμένει το πόρισμα του ιατροδικαστή για τα ακριβή αίτια θανάτου της γυναίκας ενώ συνεχίζει να αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή στο έγκλημα.

Ο γιατρός μετά τη νέα προθεσμία που ζήτησε αναμένεται να απολογηθεί το μεσημέρι της Τετάρτης, 10 Μαΐου.

Ο 38χρονος πέρασε το κατώφλι της ανακρίτριας στις 12 το μεσημέρι και αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση.

Το χρονικό

Ο 38χρονος γιατρός, ο οποίος εργαζόταν στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, ισχυρίζεται ότι με την 36χρονη διατηρούσε φιλική σχέση ενώ σημείωσε ότι την είχε πελάτισσα. Ακόμη δεν αρνείται ότι είχε συνομιλία μαζί της στο Facebook ενώ υποστηρίζει ότι είχε ραντεβού μαζί της για επέμβαση φλεβίτη στις 26 Απριλίου, αλλά η ίδια δεν προσήλθε. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο 38χρονος είχε εξεταστεί και στο στάδιο της προανάκρισης και το πλαίσιο της κατάθεσής του υποστήριξε ότι δεν είχε συναντήσει τη γυναίκα πριν την εξαφάνισή της.

Σύμφωνα με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί από τις έρευνες των αστυνομικών αρχών για την υπόθεση διαπιστώθηκε από την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών ότι η γυναίκα πριν την εξαφάνισή της είχε συνομιλίες στο Facebook με το γιατρό και ήρθε στη Θεσσαλονίκη για τον συναντήσει. Σύμφωνα με τις ίδιες συνομιλίες ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη για να υποβληθεί σε προγραμματισμένη μικροεπέμβαση.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες από το στίγμα του κινητού τηλεφώνου του γιατρού διαπιστώθηκε ότι κινήθηκε κοντά στο σημείο στο οποίο βρέθηκε νεκρή η γυναίκα. Μάλιστα φέρεται ότι στο θύμα είχε χορηγηθεί αναισθητικό πριν το θάνατό της.

πηγή: dailythess
 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε