Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Έγκλημα στην Ιεράπετρα: Σήμερα η κηδεία της Νεκταρίας που δολοφονήθηκε από τον πρώην σύζυγό της

Γυναικοκτονία Κρήτη Ιεράπετρα

Μουδιασμένη παραμένει η Κρήτη και όλη η Ελλάδα από το στυγερό έγκλημα στην Ιεράπετρα το πρωί της Παρασκευής (29.10.2021) με θύμα την 48χρονη Νεκταρία που μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου από τον πρώην σύζυγό της.

Η άτυχη γυναίκα βρήκε το θάνατο στο χώρο του ξενοδοχείου όπου είχε πάει να κάνει δοκιμαστικό για δουλειά. Εκεί ο 54χρονος αφού τη χτύπησε με τη μηχανή του, την μαχαίρωσε απανωτά.

Το μεσημέρι η κηδεία

Τα τέσσερα παιδιά του ζευγαριού από χθες δεν μπορούν να πιστέψουν το κακό που βρήκε την οικογένειά τους ενώ καλούνται σήμερα να θάψουν την αγαπημένη τους μητέρα.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, η κηδεία της 48χρονης Νεκταρίας θα πραγματοποιηθεί στον τόπο καταγωγής της, τον Αμπελούζο της Μεσαράς, στις 2 το μεσημέρι.

Με τραύματα από μαχαίρι στο νοσοκομείο ο συζυγοκτόνος

Ο 54χρονος συζυγοκτόνος παρέμεινε το βράδυ στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας καθώς αυτοτραυματίστηκε με το μαχαίρι που σκότωσε την πρώην σύζυγό του.

Όπως ανέφερε το cretapost.gr, ο δράστης μετά την άγρια δολοφονία της 48χρονης πήγε σε γκρεμό που υπήρχε δίπλα από το ξενοδοχείο και απειλούσε να αυτοκτονήσει ενώ όπως φαίνεται μαχαιρώθηκε δύο φορές στο στήθος.

Μετά από επτά ώρες διαπραγματεύσεων με την ΕΛ.ΑΣ., παρουσία του μεγάλου του γιου, ο 54χρονος τελικά πείστηκε να μην βάλει τέλος στη ζωή του και να παραδοθεί.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις