Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Έγκλημα στην Κοιλάδα: Ο Αλέξης Κούγιας «αποχαιρετά» τον πατέρα του καπετάνιου Θανάση Λάμπρου

Έγκλημα στην Κοιλάδα: Ο Αλέξης Κούγιας «αποχαιρετά» τον πατέρα του καπετάνιου Θανάση Λάμπρου

Αναβιώνει το στυγερό έγκλημα στην Κοιλάδα Αργολίδας που συντάραξε τη χώρα. Ο καπετάνιος Θανάσης Λάμπρου δολοφονήθηκε και 8 χρόνια μετά πέθανε ο βασανισμένος πατέρας του…

«Ο Αναστάσιος Λάμπρου, ο οποίος ήταν ένας απόλυτα τίμιος άνθρωπος που τα τελευταία χρόνια της ζωής του, μαζί με τη γυναίκα του και την κόρη του, ζούσαν και ζουν για τη δικαστική δικαίωση του αγώνα τους, για τη δίκαιη
τιμωρία της δολοφόνου του αείμνηστου γιου τους και την αποκάλυψη των συνεργών της.

Είχα την τιμή να με επιλέξει η οικογένεια και ο εξαιρετικός συνάδελφός μου, Γεώργιος Γεωργόπουλος, να είμαι ο δικηγόρος τους και στα τρία Δικαστήρια που διεξάχθηκαν μέχρι τώρα, είχα την ευκαιρία να γνωρίσω την αγνότητα του χαρακτήρα του αλλά και τον πόνο τον οποίον βίωνε από την ημέρα που δολοφονήθηκε ο γιος του με τον άδικο και άγριο αυτόν τρόπο.»

Το στυγερό έγκλημα συνέβη τον Δεκέμβριο του 2014 στην Κοιλάδα Αργολίδας. Αρχικά ο θάνατος του καπετάνιου Θανάση Λάμπρου θεωρήθηκε αυτοκτονία. Ωστόσο, οι αναλύσεις από τα εργαστήρια της αστυνομίας έδειξαν εγκληματική ενέργεια.

Η σύζυγος του καπετάνιου -η οποία μάλιστα εμφανιζόταν σε τηλεοπτικές εκπομπές αναζητώντας τους δολοφόνους του άντρα της- καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη. Επιπρόσθετα, το δικαστήριο επέβαλε στην 38χρονη «μαύρη χήρα» επιπλέον ποινή φυλάκισης 18 μηνών για οπλοφορία και οπλοχρησία.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις