Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Έγκλημα στην Κοζάνη: Συνελήφθη γιος για τη δολοφονία της μητέρας του

Έγκλημα στην Κοζάνη: Συνελήφθη γιος για τη δολοφονία της μητέρας του

Ανάστατη η Κοζάνη από τα στοιχεία που δείχνουν ότι ο θάνατος της 86χρονης προήλθε από χτυπήματα. Συνελήφθη για το έγκλημα ο γιος του, που δεν έχει ομολογήσει…

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην Κοζάνη, στις έρευνες για τον θάνατο 86χρονης γυναίκας. Τους διασώστες του ΕΚΑΒ και τους αστυνομικούς είχε ειδοποιήσει ο γιος της, που ανέφερε ότι βρήκε τη μητέρα του αναίσθητη μέσα στο σπίτι. Οι γιατροί όμως διαπίστωσαν πως ο θάνατος της άτυχης γυναίκας προήλθε από χτυπήματα που δέχτηκε. Η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα για το έγκλημα και τη στυγερή δολοφονία και όπως φαίνεται φτάνει στην άκρη του νήματος.

Στη σύλληψη ενός άντρα, ο οποίος την Δευτέρα 22 Μαϊου του 2023 φέρεται να σκότωσε την ηλικιωμένη μητέρα του,  ευρισκόμενος υπό την επήρεια αλκοόλ, προχώρησε η Ασφάλεια Κοζάνης.

Ο εν λόγω άντρας, ο οποίος απασχολεί συχνά τις Αρχές κυρίως μετά από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, ειδοποίησε το ΕΚΑΒ πως η 86χρονη μητέρα του ήταν αναίσθητη μέσα στο σπίτι που έμεναν.

Ωστόσο, το πλήρωμα του ΕΚΑΒ που έφτασε διαπίστωσε πως η άτυχη γυναίκα ήταν ήδη νεκρή και ενημέρωσε την Ελληνική Αστυνομία, η οποία προσήγαγε τον γιο της που τελούσε υπό την επήρεια μέθης.

Παρά τις πολύωρες ανακρίσεις, ο τελευταίος δεν είχε ομολογήσει, με την Ασφάλεια Κοζάνης να αναμένει το πόρισμα του ιατροδικαστή, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται να δείχνει πως ο θάνατος της 86χρονης επήλθε από χτυπήματα.

Σε βάρος του 61χρονου γιου, σχηματίστηκε ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας με δόλο.

Πηγή: kozanimedia.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις