Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Έγκλημα στην Κρήτη: Καταρρέουν οι ισχυρισμοί της φίλης του Γάλλου!

Έγκλημα στην Κρήτη: Καταρρέουν οι ισχυρισμοί της φίλης του Γάλλου!

Απέκλεισε τον αυτοτραυματισμό του Γάλλου ο ιατροδικαστής. Στον Εισαγγελέα θα οδηγηθεί η 44χρονη αντιμετωπίζοντας κατηγορία για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Απέκλεισε το ενδεχόμενο αυτοτραυματισμού του 56χρονου Γάλλου ο ιατροδικαστής που ενημέρωσε την Αστυνομία ότι τα τραύματα στον 56χρονο Γάλλο έχουν προκληθεί από άλλο άτομο. Κάπως έτσι απέκλεισε τον ισχυρισμό που επικαλείται η 44χρονη Γαλλίδα.

Επιπλέον δεν υπήρξε παραβίαση στο δωμάτιο, στο οποίο επίσης είχε πρόσβαση με δικό της κλειδί.

Η 44χρονη Γαλλίδα φίλη του 53χρονου Γάλλου τουρίστα που εντοπίστηκε νεκρός στο δωμάτιο όπου διέμενε στον Τσούτσουρο του Δήμου Μινώα Πεδιάδος, προσήχθη στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου.

Η 44χρονη, η οποία συνελήφθη, αναμένεται να οδηγηθεί πιθανότατα αύριο το πρωί ενώπιον του εισαγγελέα Ηρακλείου κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Αλκοόλ και παραισθησιογόνα

Η 44χρονη επέμενε ότι ο 56χρονος το έκανε μόνος του γιατί είχε ψυχολογικά προβλήματα.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι και οι δυο έπιναν πολύ αλκοόλ ενώ με δεδομένο ότι στο δωμάτιο τους βρέθηκαν και παραισθησιογόνα χάπια, είναι ανοιχτό και σοβαρό το ενδεχόμενο να έκαναν νωρίτερα χρήση.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, η γυναίκα υπεβλήθη σε τοξικολογικές εξετάσεις αλλά και ιατροδικαστική εξέταση για τυχόν εκδορές και αμυχές που μπορεί να φέρει.

Επίσης, ανέφερε στους αστυνομικούς ότι είχαν έρθει για διακοπές στην Κρήτη στις 20 Ιουλίου και θα αναχωρούσαν στις 27.

Ο 53χρονος Γάλλος που έπεσε νεκρός, έφερε πολλά τραύματα στον θώρακα από το αιχμηρό αντικείμενο και συγκεκριμένα από ψαλίδι.

Με πληροφορίες από cretalive

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις