Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Έγκλημα στο Σοφικό: Τη χτύπησε με σφυρί στο κεφάλι και την έθαψε στον οικογενειακό τους τάφο!

Έγκλημα στο Σοφικό: Τη χτύπησε με σφυρί στο κεφάλι και την έθαψε στον οικογενειακό τους τάφο!

Για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατηγορείται ο 71χρονος άνδρας, που αφού σκότωσε την 70χρονη σύζυγό του με σφυρί, μέσα στο εξοχικό τους στο Σοφικό Κορινθίας, έκρυψε το πτώμα της στον οικογενειακό τους τάφο και δήλωσε την εξαφάνισή της…

Ο 71χρονος μετά τη δολοφονία και την απόκρυψη του πτώματος, απευθύνθηκε στις 29 Μαΐου στο αστυνομικό τμήμα Νέας Ιωνίας και δήλωσε την εξαφάνιση της συζύγου του.

Ωστόσο όπως φαίνεται δεν έπεισε τους αστυνομικούς, που λίγες ημέρες αργότερα στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης, μετέβησαν στο εξοχικό του ζευγαριού στο Σοφικό όπου και εντόπισαν τον άνδρα.

Στις ερωτήσεις που του έκαναν σχετικά με τις συνθήκες “εξαφάνισης” της γυναίκας του, ο 70χρονος έπεσε σε αντιφάσεις και τελικά ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο άνδρας παραδέχτηκε ότι σκότωσε την άτυχη 70χρονη, χτυπώντας τη με σφυρί στο κεφάλι, το οποίο και παρέδωσε, ενώ στη συνέχεια οδήγησε τους αστυνομικούς στο Νεκροταφείο Σοφικού, όπου τους υπέδειξε το μέρος που είχε κρύψει το πτώμα της.

Σύμφωνα με το δελτίο της αστυνομίας, το πτώμα ήταν τοποθετημένο στον οικογενειακό τάφο του ζευγαριού…

Ο άνδρας συνελήφθη το μεσημέρι του Σαββάτου, ενώ σήμερα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κορίνθου.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε