Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Εικόνες με την Μαρέβα Μητσοτάκη να ξεναγεί στα Χανιά την σύζυγο του Μ. Πομπέο (pics)

Εικόνες με την Μαρέβα Μητσοτάκη να ξεναγεί στα Χανιά την σύζυγο του Μ. Πομπέο (pics)
ΦΩΤΟ Flashnews

Στο ενετικό λιμάνι των Χανίων ξενάγησε το μεσημέρι η Μαρέβα Μητσοτάκη, την σύζυγο του Αμερικανού Υπουργού Εξωτερικών Μάικ Πομπέο.

Οι δυο κυρίες μαζί και με την υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, έκαναν βόλτα κατά μήκος του λιμενοβραχίονα απολαμβάνοντας τη θέα και τον καλό καιρό. Στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στο γνωστό εστιατόριο του Γιάννη Ξυλούρη στο ενετικό λιμάνι, όπου η κυρία Μητσοτάκη θα παραθέσει γεύμα με εκλεκτά πιάτα στην κυρία Σούζαν Πομπέο.

Η επίσκεψη και το γεύμα στο λιμάνι έγινε κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας.

Δείτε φωτογραφίες:

Εντυπωσιασμένη από την Κρήτη είναι η σύζυγος του Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών Μάικ Πομπέο.

Σούζαν Πομπέο και Μαρέβα Μητοστάκη είχε προγραμματιστεί να επισκεφθούν το πρωί το μοναστήρι της Αγίας Τριάδας, επίσκεψη που όμως ακυρώθηκε λόγω αδιαθεσίας της κυρίας Πομπέο.

Τελικά, το πρωί, επισκέφθηκαν τη γυναικεία μονή του Τιμίου Προδρόμου στις Κορακιές. Τις δύο κυρίες υποδέχθηκε η ηγουμένη του μοναστηρίου.

Η κυρία Πομπέο περιηγήθηκε στο μουσείο της μονής ενώ της πρόσφεραν κέρασμα γλυκό τριαντάφυλλο και λιμοντσέλο. Η Μαρέβα Μητοστάκη από την πλευρά της έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ανακαίνιση της μονής καθώς στον ιερό χώρο βαφτίστηκε η κόρη της.

Πηγή: flashnews, neakriti

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις