Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Ειρήνη Λαγούδη: Εξετάζεται η εμπλοκή της μαφίας του Κορυδαλλού – Νέα δεδομένα στην υπόθεση θρίλερ!

Ειρήνη Λαγούδη: Εξετάζεται η εμπλοκή της μαφίας του Κορυδαλλού – Νέα δεδομένα στην υπόθεση θρίλερ!

Ο εισαγγελέας μελετάει λέξη προς λέξη τις συνομιλίες των εμπλεκομένων. Που θα εστιάσει η έρευνα για την πολύκροτη υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη…

Η Ειρήνη Λαγούδη βρέθηκε απανθρακωμένη στο αυτοκίνητό της, τον Ιανουάριο του 2018, σε περιοχή της λίμνης Τριχωνίδας και οι αρχές προσπαθούν από τότε να ρίξουν άπλετο φως, στην πολύκροτη υπόθεση. Σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν στην εκπομπή “Μαζί σου” με την Τατιάνα Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ, ο εισαγγελέας Αγρινίου, μελετά τυχόν σύνδεση της μαφίας των φυλακών Κορυδαλλού, με τον θάνατο της 44χρονης μητέρας.

Ο εισαγγελέας, που έχει αναλάβει την υπόθεση Λαγούδη, ερευνά αν η «κόζα νόστρα» του Κορυδαλλού είχε σχέσεις με το οργανωμένο έγκλημα και στο Αγρίνιο. Γι΄ αυτό το λόγο, ζήτησε και έλαβε όλο το υλικό της υπόθεσης της μαφίας του Κορυδαλλού και πλέον μελετάει λέξη προς λέξη τις συνομιλίες των εμπλεκομένων, καθώς έχει ενδείξεις ότι το κύκλωμα των Αλβανών σχετίζεται με τη δολοφονία Λαγούδη.

Το χρονικό της πολύκροτης υπόθεσης

Η 44χρονη χήρα, μητέρα τριών παιδιών, βρέθηκε νεκρή το μεσημέρι της Δευτέρας, 8 Ιανουαρίου 2018, μέσα στο αυτοκίνητό της, σε απόμερο σημείο, στη θέση Μυρτιά, στην ευρύτερη περιοχή του Θέρμου της Τριχωνίδας.

Η γυναίκα είχε εξαφανιστεί από το Σάββατο και οι έρευνες, είχαν την πιο τραγική κατάληξη… Τελικά η γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της και είχε εγκαύματα στο σώμα της, κυρίως στα χέρια.

Από την πρώτη στιγμή, από την Αστυνομία υπήρχαν διαρροές για αυτοκτονία. Ένα σενάριο που όμως η οικογένεια της γυναίκας δεν έχει δεχτεί μέχρι σήμερα, παλεύοντας με όσα μέσα διαθέτει, να αποδείξει ότι ο θάνατος της Ειρήνης Λαγούδη είναι δολοφονία.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις