Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ειρήνη Λαγούδη: Βρέθηκε ξένο αντικείμενο μέσα στο αυτοκίνητο του θανάτου!

Ειρήνη Λαγούδη: Βρέθηκε ξένο αντικείμενο μέσα στο αυτοκίνητο του θανάτου!

Η 44χρονη μητέρα βρέθηκε νεκρή στις 8 Ιανουαρίου, μετά την εξαφάνισή της και από την πρώτη στιγμή, η οικογένειά της μιλάει για δολοφονία…

Μέχρι σήμερα, αποτελεί άλυτο γρίφο ο τρόπος με τον οποίο έφυγε από τη ζωή η Ειρήνη Λαγούδη. Η οικογένειά της υποστηρίζει ότι οι εκτιμήσεις ότι πρόκειται για αυτοκτονία δεν έχουν καμία βάση και πως κάποιο τρίτο πρόσωπο, οδήγησε την άτυχη μητέρα στο θάνατο.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα είπε ο δικηγόρος της οικογένειας, Βασίλης Ταουξής, στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», μέσα στο χρυσαφί αυτοκίνητο που βρέθηκε νεκρή η γυναίκα, βρέθηκε αντικείμενο, το οποίο σύμφωνα με την οικογένεια δεν άνηκε στην Ειρήνη Λαγούδη.

Σύμφωνα με τον γνωστό δικηγόρο το αντικείμενο αυτό, το οποίο φοριέται, ανήκει σε άλλο πρόσωπο, το οποίο μάλλον έχει παίξει σημαντικό ρόλο στο θάνατο της Ειρήνης και βρέθηκε στο κάθισμα του συνοδηγού. Μάλιστα όπως είπε αν δεν έχει σταλεί ήδη στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας, τότε θα πρέπει αυτό σύντομα να γίνει, ώστε να δοθούν απαντήσεις.

«Πιστεύω ότι το αντικείμενο αυτό ή ξεχάστηκε ή αποσπάστηκε. Η δικιά μου η εκδοχή είναι ότι αποσπάστηκε στην αψιμαχία και στη μάχη που έγινε μέσα στην καμπίνα του μικρού αυτοκινήτου, σε μια προσπάθεια της Ειρήνης να αμυνθεί και να σωθεί», είπε ο κ. Ταουξής.

Πρόσθεσε ακόμα ότι στις έρευνες μπαίνει πλέον και νέος πραγματογνώμονας, το όνομα του οποίου δε θέλησε να αποκαλύψει ακόμα, που θα κάνει νέα αυτοψία στο σημείο, όπου βρέθηκε νεκρή η 44χρονη αλλά και στο αυτοκίνητό της. Ο κ. Ταουξής τόνισε τέλος ότι με τη συνδρομή του πραγματογνώμονα αυτού, αλλά και του νέου στοιχείου που βρέθηκε, θα μπει και το τελευταίο παζλ στο θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη.

Θυμίζουμε ότι το πόρισμα του αντιστράτηγου του πυροσβεστικού σώματος Α. Γκουρμπάτση, έκανε λόγο για εγκληματική ενέργεια και για σκηνοθετημένη αυτοκτονία, τονίζοντας ότι η Ειρήνη Λαγούδη δολοφονήθηκε και ο θάνατός της ήταν μαρτυρικός.

Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, με την οικογένεια της 44χρονης να περιμένει τις απαντήσεις για τον μυστηριώδη θάνατό της.

Πηγή: star.gr

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις