Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Έκλεψαν κοσμήματα 20.000 ευρώ από σπίτι της Μυτιλήνης!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Η υπόθεση κλοπής κοσμημάτων μεγάλης αξίας από σπίτι στη Μυτιλήνη, εξιχνιάστηκε και συνελήφθη ένας 35χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής. Κατά τη διάρκεια των ερευνών, βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος των κλοπιμαίων, η αξία των οποίων εκτιμάται ότι ξεπερνά τις 20.000 ευρώ.

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε, το Μεγάλο Σάββατο μετά από έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης. Πιο συγκεκριμένα, μετά από αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 35χρονος μαζί με συνεργούς του, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, προχθες το βράδυ μπήκε στο σπίτι ενός 44χρονου Έλληνα στη Μυτιλήνη, παραβιάζοντας μπαλκονόπορτα. Έκλεψαν  κοσμήματα αξίας άνω των 20.000 ευρώ.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του 35χρονου, βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος των κλοπιμαίων, ενώ σε όχημα που χρησιμοποίησαν οι δράστες, το οποίο εντοπίστηκε σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης στον εμπορικό λιμένα Μυτιλήνης, βρέθηκαν δύο μεταλλικές ράβδοι, μήκους 0,24 μ., η καθεμία.

Όπως διακριβώθηκε, οι συγκεκριμένοι ράβδοι, αποτελούσαν εξαρτήματα ηλεκτρικού δρεπανιού, το οποίο χρησιμοποίησαν οι δράστες, για τη διάρρηξη του σπιτιού. Την προανάκριση και τις έρευνες κάνει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.

Πηγή: lesvospost

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε