Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Εκλογές 2015: Τρικυμία στο μυαλό του Μπουτάρη! Εύχεται σε όλους να βγουν πρώτοι

ΦΩΤΟ από το thestival.gr
ΦΩΤΟ από το thestival.gr

Ο Γιάννης Μπουτάρης είχε το απόγευμα συνάντηση με τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης και… ευχήθηκε ΚΑΙ σε εκείνον να βγει πρώτος στις εκλογές!

Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης κατά τις δηλώσεις του στους δημοσιογράφους μετά τη συνάντηση με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, του ευχήθηκε να πάει καλά στις επερχόμενες εκλογές και μάλιστα να βγει και πρώτος.

Οι δύο άνδρες συνομίλησαν σε πολύ καλό κλίμα και εξέφρασαν την αμοιβαία συμπάθεια τους.

“Εκτιμώ απεριόριστα το ξεκάθαρο στίγμα που έδωσε ο πρόεδρος για την ανάγκη συναινετικών λύσεων σε οποιοδήποτε πρόβλημα εμφανίζεται. Αυτό δεν σημαίνει ότι γινόμαστε ένα, κρατάμε ο καθένας την ταυτότητα αλλά νερώνουμε ο καθένας το κρασί του για ξεπεράσουμε αυτά τα προβλήματα.” δήλωσε ο Γιάννης Μπουτάρης.

Από την πλευρά του ο κ. Μεϊμαράκης αποκάλυψε ότι τον συνδέει παλιά φιλία, τονίζοντας πως ήθελε να εκπέμψει το μήνυμα πως με την επίσκεψη του στο δήμο επειδή σέβεται την αυτοδιοίκηση και την θεωρεί συνεργάτη της κυβέρνησης.
“Δεν θέλω να αναλάβω δεσμεύσεις, αλλά έδωσα μία δέσμευση στον δήμαρχο. Μεγάλες αποφάσεις που αφορούν τη ζωή των δημοτών του, δεν θα ληφθούν χωρίς να τις συζητήσουμε, χωρίς να διαβουλευτούμε” δήλωσε ο κ. Μεϊμαράκης και πρόσθεσε:

“Οι ώρες που έρχονται είναι δύσκολες και δεν μπορούμε να τα βγάλουμε πέρα μόνοι μας. Η κεντρική διοίκηση έχει ανάγκη τη συνεργασία της αυτοδιοίκησης”.

Τα ίδια είχε πει σε Τσίπρα και Θεοδωράκη!

Για την ακρίβεια, στον Αλέξη Τσίπρα είχε ευχηθεί κερδίσει με μία ψήφο διαφορά στις εκλογές,
ενώ το μεσημέρι, είχε δηλώσει ότι… είναι ενταγμένος στο “Ποτάμι“.

Μάλιστα, όταν οι δημοσιογράφοι του ζήτησαν διευκρινίσεις, εκείνος απάντησε ότι “άλλο είναι η ιδεολογική τοποθέτηση του καθενός και άλλο είναι η κομματική ένταξη. Εγώ δεν είμαι κομματικά ενταγμένος πουθενά. Αν αυτό γίνεται αντιληπτό, πάει καλά. Αν δεν γίνεται, πάλι φίλοι θα είμαστε”.

Δείτε το βίντεο με τα όσα είπε ο Γιάννης Μπουτάρης, μετά τη συνάντησή του με τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη, τον οποίο είδε τελεταίο στο Δημαρχείο:

Πηγή: Thestival

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε