Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Εκλογές 2019: Εγκαταλείπουν τη Θεσσαλονίκη οι ετεροδημότες

Εκλογές 2019: Εγκαταλείπουν τη Θεσσαλονίκη οι ετεροδημότες

Στην ιδιαίτερη πατρίδα τους από απόψε προκειμένου να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα θα βρεθούν χιλιάδες ετεροδημότες που ήδη εγκατέλειψαν τη Θεσσαλονίκη.

Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η έξοδος από τη Θεσσαλονίκη των ετεροδημοτών, οι οποίοι επέλεξαν να βρεθούν από σήμερα στην ιδιαίτερη πατρίδα τους για να ασκήσουν αύριο, ημέρα διεξαγωγής αυτοδιοικητικών εκλογών και ευρωεκλογών το εκλογικό τους δικαίωμα.

Η κίνηση στους δρόμους και τις εξόδους προς τις εθνικές οδούς, σύμφωνα με την Τροχαία Θεσσαλονίκης είναι κανονική.

Και με ΚΤΕΛ

Ιδιαίτερα αυξημένη, όπως και χθες είναι η κίνηση στον υπεραστικό σταθμό ΚΤΕΛ Μακεδονία, καθώς μεγάλος αριθμός ετεροδημοτών αποφάσισε να ταξιδέψει με λεωφορείο. Τα λεωφορεία για όλους τους προορισμούς αναχωρούν γεμάτα και προστίθενται και έκτακτα δρομολόγια για την αντιμετώπιση της κίνησης.

Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας έχουν τεθεί σε ισχύ από τις 24 Μαϊου σε όλη την επικράτεια ενόψει των αυριανών εκλογών. Αυξημένη είναι η παρουσία και δραστηριοποίηση των Υπηρεσιών Τροχαίας, με το σύνολο του διαθέσιμου προσωπικού της, καθώς και μεγάλο αριθμό περιπολικών, μοτοσικλετών και συμβατικών οχημάτων με τον ανάλογο εξοπλισμό να συμβάλλουν στη διαμόρφωση συνθηκών ομαλής και ασφαλούς οδικής κυκλοφορίας και διευκόλυνσης των πολιτών στις μετακινήσεις τους και στην πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις