Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Εκλογές 2019: “Σφαίρα” ο Αντώνης Σαμαράς – Ψήφισε σε χρόνο ρεκόρ και μίλησε λακωνικά – video

Εκλογές 2019: “Σφαίρα” ο Αντώνης Σαμαράς – Ψήφισε σε χρόνο ρεκόρ και μίλησε λακωνικά – video

Στην Πύλο άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο Αντώνης Σαμαράς. Ο πρώην πρωθυπουργός εμφανίστηκε χαλαρός και ευδιάθετος….

Ο Αντώνης Σαμαράς ψήφισε στην Πύλο και αμέσως μετά σταμάτησε μπροστά στις κάμερες και εμφανίστηκε αισιόδοξος για το αποτέλεσμα των επαναληπτικών εκλογών.

“Θα είναι μια ακόμα πιο όμορφη μέρα για την Ελλάδα” είπε ο πρώην πρωθυπουργός, που συνοδευόταν από φίλους και συνεργάτες του.

Ένα 24ωρο νωρίτερα ο κύριος Σαμαράς βρέθηκε στο κέντρο της Καλαμάτας. Εκεί την παράσταση έκλεψε μια… θαυμάστρια που τον πλησίασε και άρχισε να τον αποθεώνει.

Σαμαράς για πολιτικές εξελίξεις

Με άρθρο του στην Καθημερινή της Κυριακής παρεμβαίνει ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στις πολιτικές εξελίξεις ανήμερα του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών και μια εβδομάδα μετά το εμφατικό αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών.

Ο πρώην Πρωθυπουργός αναφέρεται στην ήττα του ΣΥΡΙΖΑ και στην κατάρριψη των μύθων της αριστεράς, των μύθων που έχουν καταρριφθεί παντού αλλού στον κόσμο. Ο κ. Σαμαράς τονίζει πως η ήττα του ΣΥΡΙΖΑ την περασμένη Κυριακή αποδείχθηκε καταλυτική για τις πολιτικές εξελίξεις…

“Στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, ο ΣΥΡΙΖΑ οδηγείται πλέον σε μια ήττα ακόμα πιο συντριπτική! Βέβαια ο ίδιος ο κ. Τσίπρας πιστεύει ότι κατοχυρώθηκε, ως «ο άλλος πόλος» του πολιτικού μας συστήματος! Κάνει και πάλι λάθος”.

Αναφερόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη είπε πως ο πρόεδρος της ΝΔ θέλει να ενώσει τον κόσμο. Όλη η ΝΔ, από τη φύση και την ιδεολογία της αυτό θέλει. Το οφείλουμε, άλλωστε, στην ελληνική κοινωνία. Μετά από 4,5 χρόνια τόσο «τοξικής» διακυβέρνησης (θυμηθείτε το αλησμόνητο εκείνο: «ή θα τους τελειώσουμε ή θα μας τελειώσουν!), η κοινωνία πρέπει να γιατρέψει τις πληγές που της αφήνει ο ΣΥΡΙΖΑ…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις