Τρίτη, 19 Μαρ.
14oC Αθήνα

Εκλογές 2019: Υποψήφιος στη Θεσσαλονίκη ο Γιάννης Φλωρινιώτης – “Με άρεσαν οι προτάσεις σου”!

Εκλογές 2019: Υποψήφιος στη Θεσσαλονίκη ο Γιάννης Φλωρινιώτης – “Με άρεσαν οι προτάσεις σου”!

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης κατεβαίνει στις επερχόμενες εκλογές και η προεκλογική του καμπάνια έχει ξεκινήσει. Η ανάρτηση που έγινε θέμα συζήτησης…

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα στις δημοτικές εκλογές, στο πλευρό του Παναγιώτη Ψωμιάδη. Αν και Πειραιώτης, ο Γιάννης Φλωρινιώτης τονίζει πως αγαπάει και έχει όνειρα για τη Θεσσαλονίκη.

Την ανακοίνωση έκανε στο facebook ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, που λίγο νωρίτερα είχε αποσπάσει το “ναι” του τραγουδιστή.

Όπως γράφει ο κύριος Ψωμιάδης για τον Φλωρινιώτη, “τρελή αγάπη για τη Θεσσαλονίκη για την Τουμπα.. Γιάννη μου σε ευχαριστω…Με άρεσαν οι προτάσεις σου… Αλλά θα κλείσουμε και πολλά στόματα…”

Τρελή αγάπη για τη Θεσσαλονίκη για την Τουμπα..Γιάννη μου σε ευχαριστω…Με άρεσαν οι προτάσεις σου…Αλλά θα κλείσουμε και πολλά στόματα…

Gepostet von Παναγιώτης Ψωμιάδης am Montag, 22. April 2019

Ο Γιάννης Αποστολίδης, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, γεννήθηκε στη Φλώρινα και ξεκίνησε να τραγουδάει σε ηλικία 14 ετών.

Αργότερα βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου τραγούδησε δίπλα σε μεγάλους ρεμπέτες, όπως Μάρκος Βαμβακάρης, Γιάννης Παπαϊωάννου, Γιώργος Λούκας, Πρόδρομος Τσαουσάκης, Θεόδωρος Πολυκανδριώτης και με τη Ρίτα Σακελλαρίου.

Το 1970-71, έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα. Δουλεύει σε διάφορα κέντρα, τραγουδώντας χορεύοντας και ντυμένος εκκεντρικά. Όπου εμφανίζεται έχει μεγάλη επιτυχία, αλλά δέχεται και σκληρή κριτική.

Για πολλά χρόνια ζούσε με την οικογένειά του, στην Καλλίπολη του Πειραιά…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις