Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Εκλογές ΝΔ αποτελέσματα: Όλες οι ειδήσεις

Εκλογές ΝΔ αποτελέσματα: Όλες οι ειδήσεις

Οι αγωνία για τις εκλογές στη Νέα Δημοκρατία και τα αποτελέσματα που θα “δείξουν” τον νέο πρόεδρο της ΝΔ, έχει χτυπήσει “κόκκινο”. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για τις εκλογές στη Νέα Δημοκρατία και τα αποτελέσματα εκλογών ΝΔ.

Τα επιτελεία των δύο μονομάχων έχουν στρέψει το βλέμμα τους σε δύο περιοχές που θα αναδείξουν και τον νέο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας. Δύο περιοχές είναι το βαρόμετρο, εκείνες που θα κρίνουν ποιός θα είναι ο νέος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μετά τις εκλογές στο δεύτερο γύρο. Πρόκειται για την Αθήνα που στον πρώτο γύρο ψήφισαν 135.000 πολίτες και την κεντρική Μακεδονία που την προηγούμενη φορά ψήφισαν περίπου 80.000 γαλάζιοι ψηφοφόροι. Αυτές οι δύο περιοχές είναι πάνω από το 50% των ψηφοφόρων στον πρώτο γύρο των εκλογών στη Νέα Δημοκρατία. Στην περίπτωση της Αθήνας, φαίνεται πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει το πάνω χέρι μιας και για χρόνια είναι πρώτος βουλευτής στη Β Αθήνας σε σταυρούς. Αντίθετα, στη κεντρική Μακεδονία το πρόσωπο του Κώστα Καραμανλή φαίνεται πως εξακολουθεί και επηρεάζει και έτσι εκεί ο κ. Μεϊμαράκης αναμένεται να έχει το προβάδισμα.

Η καταμέτρηση των ψήφων αναδεικνύεται πραγματικό θρίλερ, καθώς οι δύο μονομάχοι διαρρέουν τελείως διαφορετικά αποτελέσματα, με το ασφαλές αποτέλεσμα να αναμένεται αργά τη νύχτα. Σύμφωνα με το στρατόπεδο του Ευάγγελου Μεϊμαράκη υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία για το τελικό αποτέλεσμα. Το περιβάλλον του κ. Μεϊμαράκη διαρρέει πως στο 21% της Επικράτειας προηγείται ο κ. Μεϊμαράκης με ποσοστό 54,3% και ακολουθεί ο κ. Μητσοτάκης με ποσοστό 45,7%. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Κόκκινο έχει χτυπήσει η αγωνία στο επιτελείο του Ευάγγελου Μεϊμαράκη. Τα πρώτα αποτελέσματα των εκλογών για την ανάδειξη νέου προέδρου στη Νέα Δημοκρατία, δείχνουν ντέρμπι, ενώ ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης φαίνεται να έχει προβάδισμα στην πολυπόθητη περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Βέβαιοι εμφανίζονται οι συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι είναι ο νικητής των εκλογών για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας. Μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές δεν είχαν στα χέρια τους αποτελέσματα από την Αθήνα που θεωρούν ότι έτσι κι αλλιώς θα υπερτερήσουν. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Διαφορετικό αποτέλεσμα έβγαλε από τον πρώτο γύρο των εκλογών στη ΝΔ, η κάλπη στο εκλογικό κέντρο της Τήνου. Συγκεκριμένα στη σημερινή εκλογική αναμέτρηση πρώτος αναδείχτηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με 167 ψήφους. Δεύτερος ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης με 139. Βρέθηκε ένα άκυρο ψηφοδέλτιο. Διαβάστε περισσότερ εδώ. Σαφές προβάδισμα Μεϊμαράκη στις εκλογές για την προεδρία της ΝΔ καταγράφει το αποτέλεσμα στο εκλογικό τμήμα της πόλης των Καλαβρύτων. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Στον πρώτο γύρο των εκλογών για την ανάδειξη των νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας έφερε… γούρι στον πατέρα του, τον οποίο είχε συνοδεύσει στην κάλπη. Ο λόγος για τον γιο του Κυριάκου Μητσοτάκη, Κωνσταντίνο, ο οποίος βρίσκεται στο πλευρό του πατέρα του και παρακολουθεί την εξέλιξη των αποτελεσμάτων. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
Όλες οι εξελίξεις για τις εκλογές στη Νέα Δημοκρατία εδώ.

Πρώην στέλεχος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, προσήλθε στις κάλπες του δεύτερου γύρου των εκλογών για την ανάδειξη νέου προέδρου στη Νέα Δημοκρατία! Πρόκειται για την Μιράντα Ξαφά, οικονομολόγος και πρώην στέλεχος του ΔΝΤ, η οποία έσπευσε και σήμερα να ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα, ως… μέλος της Νέας Δημοκρατίας! Διαβάστε εδώ περισσότερα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε