Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Έκρυβε 38 κιλά χασίς σε θερμοκήπιο της Ημαθίας! Συνέλαβαν τη μητέρα του! ΦΩΤΟ

ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.
ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.

Στον εντοπισμό μεγάλης ποσότητας κάνναβης μέσα σε θερμοκήπιο σε περιοχή της Ημαθίας, οδηγήθηκαν αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και επισταμένης έρευνας. Για την υπόθεση συνελήφθη 66χρονη Ελληνίδα ενώ αναζητείται ο 43 γιος της, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε σχετική δικογραφία.

Προηγήθηκε, χθες το μεσημέρι η σύλληψη 36χρονου Έλληνα ο οποίος διαπιστώθηκε με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ότι είχε κρύψει σε χώρο που χρησιμοποιούσε, συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης, την οποία όπως προέκυψε από την έρευνα, την είχε αγοράσει από τον 43χρονο.

Σε αιφνιδιαστική έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του 43χρονου εντοπίστηκε και συνελήφθη η 66χρονη, καθώς βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μέσα σε θερμοκήπιο στον αύλειο χώρο αλλά και σε αποθήκη του σπιτιού 37 κιλά και 700 γραμμάρια ημιαποξηραμένων δενδρυλλίων κάνναβης, 65 φυτά κάνναβης τα οποία καλλιεργούσε ο 43χρονος και ξεριζώθηκαν, 3 γυάλινες συσκευασίες που περιείχαν 179 γραμμάρια κάνναβης και 196 σπόροι κάνναβης.

Επιπλέον, από την προανάκριση προέκυψε ότι οι παραπάνω κατασχεθείσες ποσότητες κάνναβης προερχόταν από δενδρύλλια κάνναβης τα οποία καλλιεργούσε ο 43χρονος το προηγούμενο διάστημα στο θερμοκήπιο του σπιτιού του. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.

Πηγή: ΕΛ.ΑΣ.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε