Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Εξαφανίσεις στην Κρήτη: Βρέθηκε η 29χρονη – Αγνοείται ο ηλικιωμένος

Εξαφανίσεις στην Κρήτη: Βρέθηκε η 29χρονη – Αγνοείται ο ηλικιωμένος

Πρώτα εξαφανίστηκε ένας 85χρονος από την Κάτω Βιάννο και στη συνέχεια χάθηκαν τα ίχνη μιας 29χρονης από την Ιεράπετρα.

Σύμφωνα ωστόσο με το neakriti.gr η κοπέλα που είχε εξαφανιστεί από την περιοχή του οικισμού Γαλήνη, βρέθηκε να κοιμάται σε αυλή εγκαταλελειμμένου σπιτιού. Εντοπίστηκε σε κοντινή απόσταση από το  σπίτι της και είναι καλά στην υγεία της.

Άφαντος ο 85χρονος

Στο μεταξύ, Silver alert εκδόθηκε για τον 85χρονο Αλέκο Παπαδάκη, τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί από το περασμένο Σάββατο, στην Κάτω Βιάννο.

Η αγωνία της οικογένειας του να συνεχίζεται καθώς ο ηλικιωμένος πάσχει από άνοια και η υγεία του κινδυνεύει. Ο 85χρονος Αλέκος έχει καστανά μάτια, ύψος 1,65μ και είναι αδύνατος.

Την ημέρα που εξαφανίστηκε, φορούσε μπλε τζιν παντελόνι, καρό πουκάμισο και δερμάτινες παντόφλες. Το αριστερό του μάτι είναι ελαφρώς πιο κλειστό λόγω  ελαττωμένης όρασης.

Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065.

Στις έρευνες για τον εντοπισμό του συμμετέχουν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ, πυροσβέστες, ο ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος, drone αλλά και εθελοντές, κάτοικοι της περιοχής που προθυμοποιήθηκαν να συμβάλλουν στις προσπάθειες των αρχών σύμφωνα με το CretaPost.

Να υπενθυμίσουμε ότι συγγενικά του πρόσωπα τον αναζήτησαν και δεν τον βρήκαν στο σπίτι του την Κυριακή με αποτέλεσμα να ειδοποιήσουν τις αρχές και να ξεκινήσουν τις έρευνες για την ανεύρεση του.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις