Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Εξαφάνιση 17χρονης στην Κρήτη: Νέα σύλληψη για την πολύκροτη υπόθεση

Εξαφάνιση 17χρονης στην Κρήτη: Νέα σύλληψη για την πολύκροτη υπόθεση

Ραγδαίες οι εξελίξεις στο θρίλερ της 17χρονης που είχε εξαφανιστεί και βρέθηκε μαζί με τον 38χρονο φίλο της στην Κρήτη. Αργά το μεσημέρι της Παρασκευής (15.01.2021) οι αρχές προχώρησαν σε νέα σύλληψη για την υπόθεση.

Συγκεκριμένα στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένας 46χρονος Νορβηγός, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση εξαφάνισης της 17χρονης Μάγια από το Ηράκλειο, η οποία εντοπίστηκε νωρίς το πρωί στην περιοχή Χουδέτσι, μαζί με τον 38χρονο φίλο της από τη Σλοβενία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, στον 46χρονο Νορβηγό φαίνεται να ανήκει ο χώρος που διέμεναν το τελευταίο διάστημα η ανήλικη με τον 38χρονο.

Click4more: Εξαφάνιση 17χρονης στην Κρήτη: Έρωτας ήταν η αιτία – Τα πρώτα λόγια της ανήλικης που βρέθηκε ζωντανή και του πατέρα της (video)

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Νορβηγός δεν είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές, δεν εργάζεται και δηλώνει φυσιολάτρης.

Τόσο ο Νορβηγός, όσο και ο 38χρονος Σλοβένος, με τον οποίο φέρεται να διατηρούσε ερωτική σχέση η ανήλικη, θα οδηγηθούν αύριο, Σάββατο (16.01.2021) στον Εισαγγελέα.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις