Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Εξαφάνιση 29χρονου στη Θεσσαλονίκη – Τον είδαν να οδηγεί το αυτοκίνητό του

Εξαφάνιση 29χρονου στη Θεσσαλονίκη – Τον είδαν να οδηγεί το αυτοκίνητό του

Κινητοποιήθηκαν οι Αρχές στη Θεσσαλονίκη μετά την εξαφάνιση του Κωνσταντίνου Παπαδόπουλου, ηλικίας  29 ετών. Από το «Χαμόγελο του Παιδιού» εκδόθηκε missing alert.

Σύμφωνα με ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού», ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του 29χρονου Κωνσταντίνου Παπαδόπουλου πρωινές ώρες της Τρίτης, 6 Ιουνίου, από την περιοχή της Μαρτίου Θεσσαλονίκης.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» προχώρησε την Πέμπτη, 7 Ιουνίου, στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του 29χρονου, κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς του, καθώς συντρέχουν σοβαροί λόγοι που θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο και «παρακαλούμε όποιον γνωρίζει κάτι, να επικοινωνήσει άμεσα».

Ο Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος έχει ύψος 1.70 μ., είναι αδύνατος, έχει καστανά μαλλιά και μαύρα μάτια. Φορούσε μια μπλε ζακέτα και ένα μαύρο παντελόνι. Έφυγε με αυτοκίνητο μάρκας «Chevrolet Matiz» χρώματος γαλάζιου με πινακίδα αριθμού κυκλοφορίας «ΝΗΙ 2871».

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app όπου υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις