Παρασκευή, 3 Μαΐ
24oC Αθήνα

Εξαφάνιση 47χρονου στη Θεσσαλονίκη – Συναγερμός στην αστυνομία

Εξαφάνιση 47χρονου στη Θεσσαλονίκη – Συναγερμός στην αστυνομία

Την εξαφάνιση του Ραμάντν Φακχρ, 47 ετών από τη Θεσσαλονίκη έκανε γνωστή την Πέμπτη, 27 Ιουλίου το «Χαμόγελο του Παιδιού» με ανακοίνωσή του. Τους τελευταίους περίπου έξι μήνες βρισκόταν στην Ελλάδα.

Η εξαφάνιση του 47χρονου Ραμάντν Φακχρ ανακοινώθηκε την Πέμπτη (27.07.2023) όταν και ενημερώθηκε το «Χαμόγελο του Παιδιού». Ωστόσο, τα ίχνη του άνδρα χάθηκαν στις 19 Ιουλίου από τη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση. Έτσι, το «Χαμόγελο» προχώρησε άμεσα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς του, καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Σημειώνεται, πως ο Ραμάντν Φακχρ κατάγεται από το Μαρόκο και διέμενε στη Γερμανία. Τους τελευταίους περίπου έξι μήνες βρισκόταν στην Ελλάδα.

Ο Φακχρ Ραμάντν έχει ύψος 1.75 μ., έχει κανονικό βάρος, καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε γκρι μακρύ παντελόνι, μπεζ κοντομάνικη μπλούζα και άσπρα αθλητικά παπούτσια κατά την εξαφάνισή του. Το χρώμα του δέρματός του είναι μελαμψό.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app όπου υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις