Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Εξαφάνιση 48χρονης στην Ευρυτανία: Συνεχίζονται οι έρευνες από βατραχανθρώπους του Λιμενικού

Εξαφάνιση 48χρονης στην Ευρυτανία: Συνεχίζονται οι έρευνες από βατραχανθρώπους του Λιμενικού

Από βατραχανθρώπους του Λιμενικού συνεχίζονται, πλέον, οι έρευνες στη λίμνη Κρεμαστών για την αγνοούμενη 48χρονη στην Ευρυτανία

Αργά το απόγευμα του Σαββάτου (24.09.2022), το τηλεκατευθυνόμενο ρομπότ «Sonar Έμιλυ» του Ερυθρού Σταυρού εντόπισε εύρημα σε βάθος 90 μέτρων και μάλιστα είναι κάτω από τη γέφυρα στο σημείο που άφησε το αυτοκίνητο η αγνοουμένη. Στο σημείο, μετέβη και πραγματοποιεί έρευνες τετραμελές εξειδικευμένο κλιμάκιο του λιμενικού σε βαθιές καταδύσεις, ύστερα από εντολή του Αρχηγού του Λιμενικού Σώματος.

Υπενθυμίζεται πως η 48χρονη σύζυγος και μητέρα αγνοείται από το μεσημέρι της Πέμπτης. Δύο μέρες νωρίτερα είχε προηγηθεί ένα σκηνικό έντασης στο σπίτι της με τον σύζυγό της, καθώς η ίδια πήγε στο νοσοκομείο του Καρπενησίου και δήλωσε πως έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

Ο σύζυγός της συνελήφθη στα πλαίσια του αυτοφώρου, έγινε το δικαστήριο με προσωρινή απόφαση περιοριστικών μέτρων.

Ο ίδιος αρνείται την οποιαδήποτε εμπλοκή του με την εξαφάνιση της συζύγου του. Σημειώνεται πως το ζευγάρι φέρεται να είχε οικονομικές διαφορές, με αφορμή κάποια περιουσία.

Η αστυνομία βρήκε σημείωμα μέσα στο αυτοκίνητο της 48χρονης που φέρεται να αφήνει οδηγίες στη μητέρα και τον σύζυγό της να φροντίζουν το παιδί της. Επίσης τους παρακαλούσε, σε περίπτωση που τη βρουν βαριά τραυματισμένη να της κάνουν ευθανασία.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις