Κυριακή, 28 Απρ.
20oC Αθήνα

Εξαφάνιση Μπάμπη στο Μεσολόγγι: Εξετάζεται κηλίδα αίματος που βρέθηκε σε βάρκα

Εξαφάνιση Μπάμπη στο Μεσολόγγι: Εξετάζεται κηλίδα αίματος που βρέθηκε σε βάρκα

Στο “κόκκινο” παραμένει η αγωνία συγγενών και φίλων για την εξαφάνιση του Μπάμπη στο Μεσολόγγι.

Οι έρευνες για την εξαφάνιση του 31χρονου στο Μεσολόγγι παίρνουν νέα τροπή, καθώς τα τελευταία 24ωρα έχει μπει στο κάδρο και άλλο ένα πρόσωπο – εκτός από τον 50χρονο κρεοπώλη- το οποίο θεωρείται “κλειδί” από τις αρχές. Επιπλέον, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι βρέθηκε κηλίδα αίματος σε βάρκα σε λιμνοθάλασσα, η οποία θα σταλεί και θα εξεταστεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. Πάντως, σύμφωνα με τα πρώτα σενάρια, η κηλίδα αίματος φαίνεται να μην ανήκει σε κάποιον άνθρωπο. 

Το νέο πρόσωπο που θεωρείται “κλειδί” από τις αρχές – εκτός από τον κρεοπώλη που είναι ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον Μπάμπη πριν εξαφανιστεί- είναι ένας φίλος του 31χρονου αγνοούμενου, ο οποίος την περασμένη Παρασκευή (12.01.2024) κατέθεσε στις αρχές και χθες (15.01.2024) το βράδυ παρέδωσε το κινητό του στην αστυνομία. Ο εν λόγω άνδρας είχε διαγράψει τόσο τις τηλεφωνικές κλήσεις, όσο και τα μηνύματα που είχε ανταλλάξει με τον κρεοπώλη, την επίμαχη χρονική περίοδο, και έτσι χρειάστηκε να ανακτηθούν από τις αρχές. 

Πολλές από τις δικαιολογίες του κρεοπώλη χαρακτηρίζονται από αστυνομικές πηγές ως “αστείες”. Ο ίδιος φέρεται να έχει επαναλάβει ότι δεν θυμάται με ακρίβεια τα όσα έκανε από τη στιγμή που άφησε τον νεαρό στη διασταύρωση που του είχε ζητήσει και πήρε τον δρόμο για το σπίτι του.

Στο βούλευμα, αναφέρεται πως ο κρεοπώλης κάλεσε τον 31χρονο σε συνάντηση το μοιραίο απόγευμα της Πέμπτης 4 Ιανουαρίου 2024 και όχι το αντίθετο, όπως είχε αρχικά καταθέσει ο 50χρονος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου, όταν ο κρεοπώλης προσήχθη στο τμήμα και μπήκε στο κρατητήριο ρώτησε άλλους κρατούμενους εάν γνωρίζουν πώς είναι η κατάσταση στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ο πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, ανέφερε ότι “υπήρχε άλλος κρατούμενος, ο οποίος κατέθεσε ενόρκως ότι ο κρεοπώλης του είπε ότι “αυτό που έχω κάνει, δεν πρόκειται να το αποκαλύψω”…”.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις