Δευτέρα, 29 Απρ.
20oC Αθήνα

Εξαφάνιση στα Χανιά: Αγνοείται 26χρονη που πήγε σε πάρτι – Βρέθηκε κλειδωμένο το αυτοκίνητό της

Εξαφάνιση στα Χανιά: Αγνοείται 26χρονη που πήγε σε πάρτι – Βρέθηκε κλειδωμένο το αυτοκίνητό της
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Αγωνία στα Χανιά για τη μυστηριώδη εξαφάνιση της νεαρής κοπέλας. Η 26χρονη παραμένει αγνοούμενη από το Σάββατο, όταν ξεκίνησε για να πάει σε πάρτι φίλου της…

Η αγωνία των δικών της ανθρώπων στα Χανιά έχει χτυπήσει κόκκινο. Η εξαφάνιση της 26χρονης έχει αναστατώσει ολόκληρη την πόλη, με την αστυνομία να παίρνει καταθέσεις από στενά συγγενικά και φιλικά της πρόσωπα. Η αγνοούμενη κοπέλα έφυγε από το σπίτι για να πάει σε πάρτι φίλου και έκτοτε τα ίχνη της χάθηκαν. Το αυτοκίνητό της βρέθηκε παρκαρισμένο και κλειδωμένο, αλλά όχι κάποιο ίχνος της γυναίκας. Τόσο η ίδια όσο και η οικογένειά της, δεν είχαν απασχολήσει ποτέ τις Αρχές. 

Η τύχη της 26χρονης αγνοείται από το μεσημέρι του Σαββάτου 10 Φεβρουαρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες του flahsnews.gr η 26χρονη έφυγε από το σπίτι της στα Χανιά ενημερώνοντας του δικούς της, ότι θα πάει σε ένα πάρτι φίλου της.

Όμως όσο περνούσαν οι ώρες και δεν επέστρεφε, οι οικείοι της ανησύχησαν. Άρχισαν να την παίρνουν τηλέφωνο χωρίς ωστόσο η κοπέλα να το σηκώνει.

Την Κυριακή μάλιστα ψάχνοντας στην ευρύτερη περιοχή όπου η κοπέλα τους είχε πει ότι θα πήγαινε, βρήκαν το αυτοκίνητό της παρκαρισμένο και κλειδωμένο, χωρίς ωστόσο να βρουν τα ίχνη της στην περιοχή.

Πιο ανησυχητικό ακόμα είναι ότι από χθες το βράδυ (11-02-2024) το κινητό της απενεργοποιήθηκε.

Οι οικείοι της 26χρονης δήλωσαν την εξαφάνισή της στην αστυνομία, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η κοπέλα και η οικογένειά της δεν είχαν απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές, ούτε η νεαρή είχε επιδείξει παρόμοια συμπεριφορά στο παρελθόν δηλαδή μη επικοινωνίας με τους δικούς της.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις