Τετάρτη, 8 Μαΐ
25oC Αθήνα

Εξαφάνιση στη Θεσσαλονίκη: Silver Alert για άντρα που αγνοείται

Εξαφάνιση στη Θεσσαλονίκη: Silver Alert για άντρα που αγνοείται

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη για την εξαφάνιση 67χρονου στην περιοχή Μελισσοχώρι. Στο κόκκινο η αγωνία των στενών συγγενών του…

Οι μέρες από το περασμένο Σάββατο 24 Ιουνίου, περνούν αργά και βασανιστικά για τους στενούς συγγενείς του. Η εξαφάνιση του 67χρονου στη Θεσσαλονίκη παραμένει άλυτος γρίφος τόσο για τους ίδιους όσο και για τους αστυνομικούς που συνεχίζουν τις έρευνες. Ο αγνοούμενος ήταν καλά στην υγεία του και δεν είχε εκδηλώσει πρόθεση να φύγει από την περιοχή. Το μυαλό των δικών του ανθρώπων πηγαίνει στο κακό και προσεύχονται για μια ευχάριστη είδηση. Ευελπιστούν ότι το Silver Alert θα βοηθήσει στη συγκέντρωση νέων στοιχείων.

Silver Alert για την εξαφάνιση 67χρονου από την περιοχή Μελισσοχώρι στη Θεσσαλονίκη σήμανε η Γραμμή Ζωής. Πρόκειται για 67χρονο ο οποίος εξαφανίστηκε από το σπίτι του στις 24 Ιουνίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση για την εξαφάνιση στη Θεσσαλονίκη, ο 67χρονος είχε φύγει τότε με το αυτοκίνητό του μάρκας BMW 318, χρώματος μαύρου.

Η Γραμμή Ζωής ειδοποιήθηκε από τους οικείους του το βράδυ της Δευτέρας 26 Ιουνίου του 2023 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποίησε τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του καθώς η ζωή του 67χρονου βρίσκεται σε κίνδυνο.

Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις