Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

Εξαφάνιση στη Θεσσαλονίκη: Σε εξέλιξη οι έρευνες για την αγνοούμενη έγκυο

Εξαφάνιση στη Θεσσαλονίκη: Σε εξέλιξη οι έρευνες για την αγνοούμενη έγκυο

Κορυφώνεται η αγωνία για την τύχη της εγκύου που αγνοείται στη Θεσσαλονίκη. Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά αφήνει η αστυνομία για την 41χρονη που εξαφανίστηκε την Πρωτοχρονιά.

Συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη για την εξαφάνιση της 41 ετών εγκύου, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν την Πρωτοχρονιά. Την ώρα που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη οι αναζητήσεις, ο σύντροφός της καταγγέλλει ότι παραβιάστηκε το σπίτι του.

Η εξαφάνιση της 41 ετών εγκύου, μητέρας και ενός 13χρονου παιδιού, δηλώθηκε την Τρίτη 2 Ιανουαρίου, ενώ δύο 24ωρα αργότερα εκδόθηκε και σχετική αγγελία μέσω της υπηρεσίας Missing Alert.

Στο «μικροσκόπιο» των ερευνών του Αστυνομικού Τμήματος Καλαμαριάς, με την συνδρομή του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής Θεσσαλονίκης, έχουν μπει οι τηλεφωνικές επαφές της αγνοούμενης και τα δύο τελευταία μηνύματα που φαίνεται να είχε στείλει στον σύντροφό της και τη μητέρα της. Από τον πρώτο φέρεται να πήρε το χρηματικό ποσό των 5.000 ευρώ, πριν εξαφανιστεί.

Ήδη ο σύντροφός της έχει δώσει πολύωρη κατάθεση στην ΕΛ.ΑΣ., ενώ έρευνα διεξήχθη στο σπίτι όπου διέμενε με την 41χρονη και εξετάζεται το κινητό του τηλέφωνο.

Ο ίδιος, κατά πληροφορίες, καταγγέλλει ότι μετά την επιτόπια αστυνομική έρευνα παραβιάστηκε το σπίτι του.

Σύμφωνα με την καταγγελία του, όταν το προηγούμενο 24ωρο επέστρεψε στο σπίτι (παρουσία δικηγόρου και δύο αστυνομικών) για να πάρει κάποια πράγματα – που ενδεχομένως να συνδέονται με την έρευνα – διαπίστωσε ότι η πόρτα ήταν ανοιχτή, το ίδιο και οι μπαλκονόπορτες, ενώ έλειπαν κάποια αντικείμενα και άλλα είχαν αλλάξει θέση.

Ο δικηγόρος του συντρόφου της 41χρονης Όθωνας Παπαδόπουλος στο newsit.gr

Στο newsit.gr μίλησε ο δικηγόρος Όθωνας Παπαδόπουλος που εκπροσωπεί τον σύντροφο της 41χρονης, λέγοντας αρχικά πως:

«Έγινε επίσκεψη στο χώρο εμού, του συντρόφου και δύο αστυνομικών οργάνων με σκοπό την επισήμανση κάποιων σημείων στο σπίτι και την παράδοση αντικειμένων από την πλευρά του εντολέα μου προς τους αστυνομικούς για να ερευνηθούν και να ελεγχθούν περαιτέρω. Με μεγάλη μας έκπληξη εκεί βρήκαμε την πόρτα ανοιχτή», και συνεχίζοντας προσθέτει:

«Έγινε είσοδος των αστυνομικών οργάνων στο χώρο και πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οποία υπάρχουν κάποια ευρήματα τα οποία περισυνελέγησαν. Βρέθηκαν ανοιχτές οι μπαλκονόπορτες του διαμερίσματος. Ελέγχθηκε ο χώρος κι είναι ένα περιστατικό που ερευνάται».

Όσον αφορά την εξαφάνιση της εγκύου γυναίκας, ο κ. Όθωνας Παπαδόπουλος αναφέρει ότι:

«Η ίδια έστειλε εκείνο το πρωί ένα μήνυμα προς τον σύντροφο της και προς τη μητέρα της. Στον σύντροφο της της ανακοίνωνε ότι θα επισκέπτονταν το σπίτι της μητέρα της. Κάτι τέτοιο όμως δεν συνέβη. Έφυγε από το σπίτι στο οποίο είχαν περάσει μαζί την προηγουμένη νύχτα κι έκτοτε κανείς δεν υπάρχει καμία πληροφορία σχετικά με το που βρίσκεται».

Ταυτόχρονα όπως λέει στο newsit.gr ο δικηγόρος του συντρόφου της Γεωργίας, ο 41χρονος ήταν αυτός που έδωσε από μόνος του προς έλεγχο το κινητό του τηλέφωνο, ενώ δεν γνωρίζει τι μπορεί να έχει συμβεί.

«Θεωρεί όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά κι ανησυχεί. Μια σκέψη που είχαμε κάνει ήταν να υποβάλλουμε ερωτήματα σε μοναστήρια. Ξέρω ότι είναι σε εξέλιξη μια τέτοια διαδικασία. Εάν υπάρξει κάποια θετική απάντηση θα είναι ότι καλύτερο κι ότι πιο ευχάριστο. Εάν υπάρχει κάποιος που γνωρίζει οτιδήποτε είναι έκκληση του συντρόφου της να το εισφέρει στις αρχές».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις