Δευτέρα, 6 Μαΐ
15oC Αθήνα

Εξαφάνιση στην Καρδίτσα: Αγωνία για 26χρονο μετά από επίσκεψη στο πατρικό της μητέρας του

Εξαφάνιση στην Καρδίτσα: Αγωνία για 26χρονο μετά από επίσκεψη στο πατρικό της μητέρας του

Συνεχείς έρευνες στην Καρδίτσα μετά την εξαφάνιση του νεαρού. Ο 26χρονος είχε ταξιδέψει από την Αθήνα και επισκέφθηκε το πατρικό σπίτι της μητέρας του…

Οι γονείς του κάνουν άσχημες σκέψεις και παρακολουθούν τις έρευνες των αστυνομικών με κομμένη την ανάσα. Η εξαφάνιση του παιδιού τους στην Καρδίτσα έχει κινητοποιήσει τις Αρχές, που προσπαθούν να εντοπίσουν ένα ίχνος του 26χρονου. Όπως ανέφεραν οι γονείς, ο γιος τους ταξίδεψε από Αθήνα και παρέμεινε για λίγες μέρες στο πατρικό σπίτι της μητέρας. Το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης 12 Δεκεμβρίου, τηλεφώνησε για τελευταία φορά στους γονείς του. Τους είπε πως θα επιστρέψει στην Αθήνα. Στη συνέχεια όμως τα ίχνη του χάθηκαν μυστηριωδώς.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 26χρονος μπήκε σε εκκλησία την ημέρα που χάθηκαν τα ίχνη του και άναψε ένα κερί. Κανείς όμως στον Πρόδρομο Καρδίτσας δεν τον έχει εντοπίσει.

Οι γονείς του, χθες Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου, δήλωσαν την εξαφάνισή του στην Αστυνομική Διεύθυνση Καρδίτσας. Μέχρι στιγμής η έρευνα της Αστυνομίας δεν έχει αποδώσει.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις