Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Εξαφάνιση στην Κέρκυρα: Νεκρός σε στέρνα ο αγνοούμενος άντρας

Εξαφάνιση στην Κέρκυρα: Νεκρός σε στέρνα ο αγνοούμενος άντρας

Με τον χειρότερο τρόπο ολοκληρώθηκαν οι έρευνες για τον 71χρονο αγνοούμενο στην Κέρκυρα. Η εξαφάνιση είχε σημάνει συναγερμό στις Αρχές του νησιού…

Επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι των στενών συγγενών του 71χρονου, που το πρωί δήλωσαν την εξαφάνιση στην αστυνομία. Ο άτυχος άντρας εντοπίστηκε νεκρός από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ. Τα πρώτα στοιχεία δεν δείχνουν εγκληματική ενέργεια αλλά δυστύχημα. Τα ίχνη του άτυχου άντρα είχαν χαθεί μυστηριωδώς και οι δικοί του άνθρωποι αφού περίμεναν για λίγες ώρες, αποφάσισαν να ειδοποιήσουν τις Αρχές.

Το απόγευμα ο 71χρονος άντρας τον οποίο αναζητούσε η αστυνομία και οι διασώστες μετά την δήλωση εξαφάνισης που έκαναν συγγενείς του το πρωί, εντοπίστηκε νεκρός.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του corfutvnews.gr, το άψυχο σώμα του αγνοούμενου βρέθηκε σε μια στερνά από τους αστυνομικούς της ΟΠΚΕ. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία δεν υπάρχει εγκληματική ενέργεια.

H επιχείρηση για τον εντοπισμό του 71χρονου άνδρα βρισκόταν σε εξέλιξη από το πρωί στην περιοχή του Στρινίλα στο Βόρειο τμήμα του νησιού.

Στις έρευνες πήραν μέρος εκτός από τους άντρες της ΟΠΚΕ, η ομάδα ΔΙΑΣ ενώ συνέδραμε η πυροσβεστική αλλά και η Ειδική Μονάδα Διάσωσης με 6 μέλη της.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις