Σάββατο, 22 Ιουν.
27oC Αθήνα

Εξαφάνιση στο Άγιο Όρος: Συναγερμός για 39χρονο που αγνοείται

Εξαφάνιση στο Άγιο Όρος: Συναγερμός για 39χρονο που αγνοείται

Σε εξέλιξη οι έρευνες μετά την εξαφάνιση του 39χρονου άντρα στο Άγιο Όρος. Τα ίχνη του χάθηκαν μόλις έληξε το διαμονητήριό του. Εκδόθηκε Silver Alert για τον εντοπισμό του…

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για την εξαφάνιση 39χρονου άντρα από το Άγιο Όρος. Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η Γραμμή Ζωής, πρόκειται για τον Ivan Strba, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στις 13 Μαΐου. Ο άνδρας διέμενε ως επισκέπτης στο Άγιο Όρος, από όπου αποχώρησε την 13/05/2024, λόγω λήξης του Διαμονητηρίου του. Έκτοτε, αγνοείται με τις έρευνες για τον εντοπισμό του, να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Η ανακοίνωση από τη «Γραμμή Ζωής» αναφέρει: «Υπάρχει εξαφάνιση ενηλίκου από την περιοχή του Αγίου Όρους. Ο IVAN STRBA, 39 ετών, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Αγίου Όρους, την 13/05/24. Ο αναζητούμενος διέμενε ως επισκέπτης στο Άγιο Όρος, από όπου αποχώρησε την 13/05/2024, λόγω λήξης του Διαμονητηρίου του. Έκτοτε, αγνοείται.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, ειδοποιήθηκε από το Γενικό Προξενείο της Δημοκρατία της Σερβίας που ζήτησε την ενεργοποίηση του Κοινωνικού Συναγερμού SILVER ALERT, το βράδυ της 21/05/2024 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποιεί τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του.

Η ζωή του, πιθανόν να βρίσκεται σε κίνδυνο. Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις