Τρίτη, 27 Φεβ.
14oC Αθήνα

Εξαφάνιση Χρυσάνθης στη Θεσσαλονίκη: «Παραδέχτηκαν το εργασιακό bullying» λέει η μητέρα της

Εξαφάνιση Χρυσάνθης στη Θεσσαλονίκη: «Παραδέχτηκαν το εργασιακό bullying» λέει η μητέρα της

Η εξαφάνιση της 34χρονης στη Θεσσαλονίκη, παραμένει για τις Αρχές και τους συγγενείς της, ένας άλυτος γρίφος. Η Χρυσάνθη έχει καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας και η μητέρα της, απευθύνει νέα έκκληση…

Η 34χρονη Χρυσάνθη παραμένει αγνοούμενη και οι έρευνες για την εξαφάνιση της κοπέλας στη Θεσσαλονίκη, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Σε νέες δηλώσεις η μητέρα της, δεν κρύβει την αγωνία για την τύχη της κόρης της. Όπως λέει η Χρυσάνθη αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και κάθε μέρα που περνά χωρίς να εντοπίζονται τα ίχνη της, οι φόβοι όλων στην οικογένεια γίνονται πιο έντονοι. Τονίζει πως το παιδί της είχε δεχτεί εργασιακό bullying στην Αθήνα που δούλευε και το γεγονός αυτό όπως υποστήριξε, επιβεβαίωσε και ο προσωπάρχης της εταιρείας.

Η Χρυσάνθη αγνοείται από την περασμένη Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου του 2023, όταν και έφυγε εντελώς απροειδοποίητα από το σπίτι που έμενε με την οικογένεια της, στα Διαβατά της Θεσσαλονίκης. Όπως είπε η μητέρα της, η κόρη της αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, για τα οποία επιβάλλεται να παίρνει φαρμακευτική αγωγή.

Ήταν Κυριακή μεσημέρι όταν κάμερα κλειστού κυκλώματος κατέγραψε την 34χρονη να μπαίνει σε φούρνο και να ζητά κάτι να φάει. Η νεαρή κοπέλα μισή ώρα μετά ξαναπηγαίνει στην ίδια επιχείρηση και ζητά κάτι φαγώσιμο, καθώς δεν έχει πάνω της χρήματα. Όλες αυτές τις μέρες, έχει καταγραφεί σε διάφορα σημεία του κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Η μητέρα της, Αγγελική Αντωνίου, μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!». «Εμείς από την Παρασκευή που έγινε η εξαφάνιση, καθημερινά είμαστε στους δρόμους. Σύμφωνα με μαρτυρίες των πολιτών, είμαστε στους δρόμους και κινούμαστε συνέχεια στα σημεία που μας λένε. Παρόλα αύτα, δεν μπορέσαμε να την εντοπίσουμε.

Η Χρυσάνθη το τελευταίο διάστημα, δηλαδή περίπου ένα μήνα, αντιμετώπισε κάποιο ψυχολογικό θέμα. Έκτοτε, άρχισε να είναι σε κάποια συναισθηματική πίεση, ψυχολογική, με αποτέλεσμα σήμερα να είμαστε σε αυτό το σημείο».

Σε σχέση με το εάν μίλησε με τον άνθρωπο που της έκανε bullying ή κάποιον από την εταιρεία που εργαζόταν, η μητέρα της είπε πως σε αυτό το διάστημα η κόρη της έκανε παράπονα και εκείνη της είπε πως θα πάρει τηλέφωνο τον διευθυντή.

«Μου έλεγε ‘’όχι, όχι, εγώ το διαχειρίζομαι’’. Οπότε έκανα πίσω. Δεν επικοινώνησε κανείς μαζί μου (σ.σ από την εταιρία). Ούτε νωρίτερα, ούτε τώρα έχει συμβεί. Κανείς. Μιλήσαμε με ένα προσωπάρχη και το παραδέχτηκε ο συγκεκριμένος υπάλληλος. Παραδέχτηκε ότι όντως, υπήρξε κάποιο πρόβλημα, κάποιο θέμα. Ζούμε μία μεγάλη αγωνία. Να της πως ότι την αγαπώ πάρα πολύ και θέλω να γυρίσει σπίτι. Όλοι την αγαπάμε και έχουμε αναστατωθεί».

Την 34χρονη Χρυσάνθη αναζητά η οικογένεια της μέσω του Χαμόγελου του Παιδιού, ένω στις έρευνες για τον εντοπισμό της συμμετέχει και η εθελοντική ομάδα ΟΦΚΑΘ με επικεφαλής τον Χρήστο Ράμο. Η Μουχταροπούλου Χρυσάνθη έχει ύψος 1.63 μ., είναι αδύνατη, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε σκούρο τζιν παντελόνι, μπεζ γιλέκο, μαύρο σάλι και μαύρα παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Δείτε παρακάτω το βίντεο ντοκουμέντο του newsit.gr, με τις κινήσεις της αγνοούμενης Χρυσάνθης στη Θεσσαλονίκη, μετά την εξαφάνισή της.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις