Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Εκτροχιασμός τρένου στο Λιανοκλάδι – Κλειστή η σιδηροδρομική γραμμή

Εκτροχιασμός τρένου στο Λιανοκλάδι – Κλειστή η σιδηροδρομική γραμμή

Ταλαιπωρία για περίπου 600 επιβάτες του βραδινού δρομολογίου του ΟΣΕ από Αθήνα προς Αλεξανδρούπολη, λόγω εκτροχιασμού εμπορικής αμαξοστοιχίας στο ύψος του Φραντζόμυλου. Ο εκτροχιασμός έγινε τα ξημερώματα του Σαββάτου (02.09.2017) και οι επιβάτες παρέμειναν στον Μπράλο.

Συγκεκριμένα εκτροχιάστηκαν δύο βαγόνια λίγο πριν το σταθμό Λιανοκλαδίου, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να κλείσει η σιδηροδρομική γραμμή και να μην μπορούν να διεξαχθούν τα δρομολόγια, μέχρι κι αυτή την ώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport πρόκειται για το ίδιο ακριβώς δρομολόγιο που είχε τον πρόσφατο εκτροχιασμό στην Καλλιπεύκη Δομοκού!

Τελικά η λύση έχει δοθεί με ανταπόκριση λεωφορείων από Λιανοκλάδι έως Μπράλο και το αντίθετο, μέχρι ο μεγάλος γερανός που έχει κληθεί στο σημείο να μπορέσει να απομακρύνει τα εκτροχιασμένα βαγόνια.

Η ανακοίνωση για τον εκτροχιασμό του τρένου στον Φραντζόμυλο που εξέδωσε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Την προσωρινή διακοπή της σιδηροδρομικής κυκλοφορίας στο τμήμα μεταξύ Λειανοκλαδίου – Μπράλου προκάλεσε ο εκτροχιασμός δυο βαγονιών εμπορικής αμαξοστοιχίας τα ξημερώματα στην περιοχή Σπερχειού.

Τα αίτια του συμβάντος διερευνώνται.

Οι μετακινήσεις των επιβατών θα πραγματοποιούνται για μερικές ώρες ακόμη με μετεπιβίβαση σε λεωφορεία στο τμήμα Λειανοκλάδι – Μπράλος και αντίστροφα”.

Πηγή: www.lamiareport.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις