Κυριακή, 28 Απρ.
24oC Αθήνα

Ελασσόνα: Ισοπέδωσαν κατάστημα φαστ φουντ – Διέλυσαν από τους πάγκους μέχρι τις τουαλέτες

Ελασσόνα: Ισοπέδωσαν κατάστημα φαστ φουντ – Διέλυσαν από τους πάγκους μέχρι τις τουαλέτες

Το κατάστημα φαστ φουντ στην Ελασσόνα θυμίζει από το πρωί βομβαρδισμένο τοπίο. Άγνωστοι οι δράστες που άφησαν πίσω τους εικόνες καταστροφής…

Ανάστατη η Ελασσόνα από τη μυστηριώδη επίθεση σε κατάστημα φαστ φουντ. Οι δράστες που δεν έχουν εντοπιστεί διέλυσαν τις εγκαταστάσεις. Ξήλωσαν τους πάγκους και κατέστρεψαν ακόμα και τις τουαλέτες. Έφυγαν πριν φτάσει η ιδιοκτήτρια και ειδοποιηθεί η αστυνομία. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως το κατάστημα βρίσκεται πολύ κοντά σε αστυνομικό τμήμα. Οι αστυνομικοί εξετάζουν μια σειρά από βίντεο που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας της περιοχής, σε μια προσπάθεια να ρίξουν φως στα όσα έγιναν.

Το πρωί όσοι Ελασσονίτες βρέθηκαν στην Κεντρική Πλατεία αντίκρυσαν ένα θέαμα πρωτόγνωρο για την πόλη. Την ολική καταστροφή της επιχείρησης φαστ φουντ. Σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια του χώρου, πρόσφατα ζήτησε από τους ενοικιαστές να αποχωρήσουν και να αφήσουν ελεύθερο τον χώρο, καθώς όπως υποστηρίζει δεν πλήρωναν το ενοίκιο.

Μάλιστα όπως ενημέρωσε, είχαν έρθει οι σημερινοί ιδιοκτήτες της επιχείρησης σε επαφή με ενδιαφερόμενο για να αγοράσει την επιχείρηση καταβάλλοντας το ποσό που συμφώνησαν, με το οποίο θα μπορούσαν να εξοφλήσουν τις υποχρεώσεις τους, ή μέρος αυτών.

Την ιδιοκτήτρια του χώρου όμως, σήμερα την περίμενε μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη. Η επιχείρηση ήταν κατεστραμμένη, λεηλατημένη και βανδαλισμένη. Εκείνο που προξενεί ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση είναι το γεγγονός ότι η επιχείρηση βρίσκεται μια ανάσα απο το οικείο Αστυνομικό τμήμα και και παρόλα αυτά δεν έγινε τίποτα αντιληπτό μέχρι το πρωί που οι άνθρωποι άρχισαν να κυκλοφορούν στην πόλη.

Δεν άφησαν τίποτα όρθιο, κατέστρεψαν τα πάντα ακόμα και τους μαρμάρινους πάγκους, τα αντικείμενα της τουαλέτας και της κουζίνας. Δείτε τις εικόνες του ekdosi.gr…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις