Δευτέρα, 6 Μαΐ
18oC Αθήνα

“Δεν ήταν επαρκείς οι ενέργειες της Σχολής” – Ο Πρόεδρος του ΕΛΓΟ-Δήμητρα μιλάει για την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη

ΦΩΤΟ από το epirusgate
ΦΩΤΟ από το epirusgate

Ο Σ. Χαρατουνιάν μίλησε στο δημοτικό ραδιόφωνο Ιωαννίνων, για την υπόθεση εξαφάνισης του Βαγγέλη Γιακουμάκη, για το πόρισμα της επιτροπής αλλά και για τα όσα… δεν έγιναν από τη Διοίκηση, για να προστατευτεί ο Βαγγέλης.

“Στόχος του πορίσματος ήταν να απαντηθούν κάποια ερωτήματα. Τα ερωτήματα ήταν εάν υπήρξε ενδοσχολική βία. Αυτό απαντήθηκε οτι υπήρξε… Το δεύτερο και τρίτο ερώτημα ήταν αν υπήρχαν κάποιες ευθύνες στελεχών του ΕΛΓΟ Δήμητρα, αν ήξεραν και δεν έκαναν κάτι και σε τι βαθμό έχουν αυτοί ευθύνες… Το πόρισμα λέει ότι υπήρχε γνώση του γεγονότος. Άλλωστε, αυτό το έχουν παραδεχτεί και τα στελέχη. Και ότι έκαναν κάποιες ενέργειες που προφανώς δεν ήταν οι επαρκείς ενέργειες” είπε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του ΕΛΓΟ-Δήμητρα.

Για το αν αναφέρονται συγκεκριμένα άτομα στο πόρισμα, ο ίδιος λέει:
“Αναφέρεται μια ομάδα ατόμων. Περιγράφονται ένα – δύο άτομα αλλά δεν έχει γίνει ενδελεχής και σε βάθος εξέταση και ανάλυση όλων αυτών των γεγονότων, γι’ αυτό και το ζητάμε εμείς από το πειθαρχικό συμβούλιο των καθηγητών να το κάνει…”

Και ο Προεδρος του ΕΛΓΟ-Δήμητρα καταλήγει: 

“Αν πραγματικά για όλα αυτά φταίει η ενδοσχολική βία, πρόκειται για ένα λυπηρό γεγονός το οποίο πρέπει να δούμε πώς θα το θεραπεύσουμε”.

Πηγή: epirusgate

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε