Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Ελούντα: Η εκπληκτική Cadillac, η καλλονή και οι εικόνες που θα ταξιδέψουν στον κόσμο μέσω διαδικτύου [pics]

Ελούντα: Η εκπληκτική Cadillac, η καλλονή και οι εικόνες που θα ταξιδέψουν στον κόσμο μέσω διαδικτύου [pics]

Η Cadillac σταμάτησε σε χωματόδρομο λίγο έξω από την Ελούντα στην Κρήτη. Η καλλονή που βρισκόταν μέσα, σε κάποιους ήταν ήδη γνωστή…

Σε περίπου ένα μήνα θα έχει την ευκαιρία το παγκόσμιο κοινό να απολαύσει το βίντεοκλιπ του νέου τραγουδιού της νικήτριας της Eurovision του 2008, Ani Lorek, η οποία ταξίδεψε από την Ουκρανία στην Κρήτη για τα γυρίσματα. Την περασμένη βδομάδα η Ani Lorek και η ομάδα της ήρθαν στην Κρήτη και συγκεκριμένα στην Ελούντα όπου διέμεινε σε πολυτελές ξενοδοχείο. Τα γυρίσματα στο νέο της τραγούδι έγιναν στην περιοχή της Ελούντας, Ιεράπετρας, Πλάκας και παραλίας Αγ. Αντωνίου Μεραμβέλου.

Στα πλάνα που σύντομα θα είναι διαθέσιμα στο Διαδίκτυο, εκτός από τα υπέροχα τοπία της Κρήτης, θα έχει κανείς την ευκαιρία να δει και την κόκκινη Cadillac Eldorado Convertible 1961 ιδιοκτησίας Μιχάλη Ρασιδάκη, ο οποίος την παραχώρησε για τα γυρίσματα αυτά. Η Ani Lorek είχε συμμετάσχει στην EUROVISION το 2008 με το τραγούδι «Shady Lady» για την Ουκρανία.

Η εντυπωσιακή Cadillac ταλαιπωρήθηκε βέβαια στις δυσπρόσιτες και χωμάτινες διαδρομές αλλά άξιζε τον κόπο το αποτέλεσμα ! Ο σκηνοθέτης του τραγουδιού εντυπωσιάστηκε από τις ομορφιές της Κρήτης και ιδιαίτερα από τις υπέροχες παραλίες της.

Οι εικόνες από τα γυρίσματα

Πηγή: cretalive.gr

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις