Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Εμπλοκή δεύτερης μηχανής στο δυστύχημα με τον πιλότο; Κάμερες θα λύσουν το μυστήριο

Εμπλοκή δεύτερης μηχανής στο δυστύχημα με τον πιλότο; Κάμερες θα λύσουν το μυστήριο
ΦΩΤΟ CRETAPOST

Νέα στοιχεία αποκαλύπτονται για το τροχαίο δυστύχημα που έγινε χθες στα Χανιά και στοίχισε τη ζωή στον 33χρονο υποσμηναγό και πιλότο της ομάδος «Ζευς» Μανώλη Γαρεφαλάκη.

Σύμφωνα με το cretapost, οι άνδρες της Αστυνομίας εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα ως προς τις συνθήκες του τροχαίου ενώ το επικρατέστερο σενάριο φαίνεται πως είναι η εμπλοκή ενός οδηγού μοτοσικλέτας.

Click4More: Πριν σκοτωθεί σε τροχαίο “αποχαιρέτησε” τους συγγενείς του πετώντας πάνω από τα σπίτια τους!

Οι αρχές μετά την αυτοψία που έκαναν στον σημείο που έγινε το τροχαίο, στη λεωφόρο Σούδας, πήραν στα χέρια τους υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής.

Μάλιστα, το eparxies.gr, αναφέρει πως έχει ήδη προσαχθεί ένας άνθρωπος στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων, για ενδεχόμενη εμπλοκή του τροχαίο.

Ανείπωτος θρήνος

Την ίδια ώρα, αβάσταχτος είναι ο πόνος τόσο στην Πολεμική Αεροπορία όσο και στο Καστέλι, για το θάνατο του 33χρονου υποσμηναγού και πιλότου της ομάδας «Ζευς» Μανώλη Γαρεφαλάκη.

Ο 33χρονος είχε καταγωγή από το Καστέλι και όλοι όσοι τον γνώριζαν δεν μπορούν να πιστέψουν πως δεν είναι πια στη ζωή.

Μάλιστα, η Ενορία του Αγίου Αντωνίου με ανάρτησή της έκανε λόγο για βαρύ και ανείπωτο θρήνο ενώ όπως αναφέρει η σημαία του Ιερού Ναού του Αγίου Αντωνίου θα κυματίζει μεσίστια μέχρι την ημέρα της ταφής του άτυχου 33χρονου, ως ελάχιστο φόρο τιμής.

Πηγή: cretapost, eparxies

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις