Σάββατο, 4 Μαΐ
21oC Αθήνα

Εμπρησμός στην Πάργα: Το βίντεο ντοκουμέντο και ο εμπρηστής που εμφανίστηκε ξαφνικά με ένα σεντόνι

Εμπρησμός στην Πάργα: Το βίντεο ντοκουμέντο και ο εμπρηστής που εμφανίστηκε ξαφνικά με ένα σεντόνι

Το βίντεο ντοκουμέντο από την Πάργα, αποτυπώνει καρέ – καρέ τον εμπρησμό που σημειώθηκε σε επιχείρηση, κοντά σε παραλία. Οι εικόνες αναλύονται από αστυνομικούς που προσπαθούν να φτάσουν στα ίχνη του δράστη…

Άγνωστος μέχρι στιγμής δράστης, χρησιμοποιώντας εύφλεκτο υλικό, έβαλε φωτιά στην είσοδο επιχείρησης στην παραλία Λίχνος στην Πάργα, στις 02.00 τα ξημερώματα της Τετάρτης 6 Ιουλίου. Από τη φωτιά υπέστη σοβαρές ζημιές σταθμευμένο ΙΧ, το οποίο ανήκει στον ιδιοκτήτη της επιχείρησης.

Τη φωτιά κατάφερε και έσβησε ο ιδιοκτήτης με ιδία μέσα, ο οποίος ειδοποιήθηκε για τη φωτιά από τις κάμερες του κλειστού συστήματος που υπάρχουν στην επιχείρηση. Ο δράστης, γνωρίζοντας προφανώς πως στο σημείο υπάρχουν κάμερες, είχε καλύψει τα χαρακτηριστικά του με ένα σεντόνι.

Σύμφωνα με το thespro.gr, προανάκριση διενεργεί το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής, ενώ τα βίντεο από τις κάμερες του κλειστού συστήματος παρακολούθησης, έχουν παραδοθεί στις αρμόδιες αρχές, οι οποίες εξετάζουν το περιεχόμενό τους, ώστε να καταφέρουν να εντοπίσουν τον άγνωστο δράστη.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις