Δευτέρα, 29 Απρ.
24oC Αθήνα

Ένας 29χρονος πίσω από αρπαγές τσαντών στο Ηράκλειο

Ένας 29χρονος πίσω από αρπαγές τσαντών στο Ηράκλειο

Επτά υποθέσεις κλοπών και αρπαγές τσαντών που είχαν γίνει στο Ηράκλειο το τελευταίο διάστημα, εξιχνιάσθηκαν με τη σύλληψη ενός 29χρονου που κατηγορείται για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ο 29χρονος συνελήφθη έπειτα από αρπαγή τσάντας 50χρονης η οποία περιείχε χρήματα, κινητά τηλέφωνα, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα και μετά από έλεγχο που έγινε από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου. Σύμφωνα με την αστυνομία την κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ναρκωτικά χάπια χωρίς την απαιτούμενη από το νόμο ιατρική συνταγή.

Από τη συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα, προέκυψε, ότι ο 29χρονος με άγνωστο συνεργάτη του, κατά το χρονικό διάστημα 16.12.2015-13.01.2016, επιβαίνοντες σε δίκυκλη μοτοσικλέτα, είχαν κάνει συνολικά επτά κλοπές και αρπαγές τσαντών στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου, αφαιρώντας χρήματα, κοσμήματα, φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, κινητά, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα.

Προανάκριση κάνει η υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγείται στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε