Σάββατο, 27 Ιουλ.
26oC Αθήνα

Ενδοοικογενειακή βία στο Ηράκλειο: Συνελήφθη 60χρονος που γρονθοκόπησε και τραυμάτισε την σύζυγό του

Ενδοοικογενειακή βία στο Ηράκλειο: Συνελήφθη 60χρονος που γρονθοκόπησε και τραυμάτισε την σύζυγό του

Μάστιγα η ενδοοικογενειακή βία στο Ηράκλειο. Αυτή τη φορά ένας 60χρονος κατηγορείται για τον άγριο ξυλοδαρμό της 53χρονης συζύγου του.

Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες και οι συλλήψεις στο Ηράκλειο για ενδοοικογενειακή βία. Αστυνομικοί καλούνται σχεδόν καθημερινά μετά από άγρια σκηνικά μέσα και έξω από σπίτια. Δράστες τις περισσότερες φορές άντρες, που φτάνουν στο σημείο να επιτεθούν στις γυναίκες και στις συντρόφους τους. Παρά τα μέτρα που έχουν ληφθεί, το πρόβλημα δείχνει να παίρνει όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις στο πέρασμα του χρόνου.

Στη σύλληψη ενός 60χρονου άνδρα προχώρησαν οι αστυνομικοί στο Ηράκλειο, μετά την καταγγελία της συζύγου του ότι την γρονθοκόπησε την εξύβρισε και την τραυμάτισε κατά την διάρκεια μεταξύ τους καυγά.

Το νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στο Ηράκλειο το βράδυ της Δευτέρας 27 Μαΐου του 2024, με την 53χρονη γυναίκα να είναι τρομοκρατημένη και να καλεί σε βοήθεια την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί του Α ΑΤ Ηρακλείου έσπευσαν στο σπίτι της οικογένειας και συνέλαβαν τον 60χρονο, ο οποίος τώρα θα λογοδοτήσει ενώπιον των εισαγγελικών αρχών.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις