Σάββατο, 27 Απρ.
18oC Αθήνα

Ενδοοικογενειακή βία στο Ηράκλειο: Συνελήφθη άντρας που χαστούκιζε τη γυναίκα του σε δρόμο

Ενδοοικογενειακή βία στο Ηράκλειο: Συνελήφθη άντρας που χαστούκιζε τη γυναίκα του σε δρόμο

Μάστιγα η ενδοοικογενειακή βία στο Ηράκλειο, με τις καταγγελίες και τις συλλήψεις να διαδέχονται η μία την άλλη και το 2024…

Ήθελε να βάζει με το ζόρι τη γυναίκα του, στο αυτοκίνητο και επειδή εκείνη δεν έμπαινε, άρχισε να την χαστουκίζει στη μέση του δρόμου. Για κακή του τύχη όμως, αυτόπτες μάρτυρες δεν έμειναν απαθείς. Ειδοποίησαν την αστυνομία και λίγη ώρα αργότερα ο 46χρονος βρισκόταν σε αστυνομικό τμήμα στο Ηράκλειο. Με το νέο επεισόδιο, να δείχνει ένα μέρος μόνο από τις διαστάσεις που έχει λάβει η ενδοοικογενειακή βία στην πόλη και ολόκληρη την Κρήτη.

Η βίαιη και μάλιστα σε κοινή θέα συμπεριφορά του απέναντι στη σύζυγό του είχε σαν αποτέλεσμα την σύλληψη 46χρονου Ηρακλειώτη, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία. Περίοικοι που είδαν το σκηνικό ειδοποίησαν την Αστυνομία και πολύ γρήγορα ο άνδρας βρέθηκε με χειροπέδες.

Το περιστατικό συνέβη χθες το απόγευμα (11-01-2024), στην περιοχή του Ατσαλένιου, στο Ηράκλειο. Ο 46χρονος φέρεται να προσπάθησε με τη βία να επιβιβάσει τη σύζυγό του στο αυτοκίνητο, ενώ, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, την χαστούκισε.

Η 35χρονη γυναίκα, ωστόσο, δήλωσε στη συνέχεια στους αστυνομικούς ότι δεν επιθυμεί την ποινική του δίωξη.

Δεδομένου ότι το αδίκημα διώκεται αυτεπάγγελτα, ο 46χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις