Σάββατο, 4 Μαΐ
18oC Αθήνα

Ενδοοικογενειακή βία στο Ηράκλειο: Τον κλείδωσε στο μπαλκόνι για να σώσει τη ζωή της

Ενδοοικογενειακή βία στο Ηράκλειο: Τον κλείδωσε στο μπαλκόνι για να σώσει τη ζωή της

Μάστιγα η ενδοοικογενειακή βία στο Ηράκλειο, με τις καταγγελίες να είναι διαδοχικές. Τη νύχτα, 25χρονος συνελήφθη σε νοσοκομείο τραυματισμένος…

Ο ξυλοδαρμός της συντρόφου του, στο Ηράκλειο, βρήκε στο τέλος τον δράστη με χειροπέδες και ελαφρά τραυματισμένο. Ήταν ακόμα ένα επεισόδιο με ενδοοικογενειακή βία στην πόλη, που κινητοποίησε την αστυνομία. Θύμα μια 24χρονη γυναίκα που έπεσε θύμα επίθεσης του συντρόφου της, μέσα στο σπίτι που έμενε. Κατάφερε να σωθεί επειδή πρόλαβε κάποια στιγμή να τον κλειδώσει στο μπαλκόνι του σπιτιού. Ο δράστης πήδηξε στο κενό, χτύπησε ελαφρά και όταν πήγε στο ΠΑΓΝΗ για τις πρώτες βοήθειες, εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς.

Το σοβαρό ενδοικογενειακό επεισόδιο, που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής 10 Μαρτίου στο Ηράκλειο, οδήγησε στη σύλληψη ενός 25χρονου από την Αλβανία.

Ο νεαρός φέρεται να χτύπησε άγρια την 24χρονη σύντροφό του, επίσης από την Αλβανία, στο κεφάλι και στο πρόσωπο με μπουνιές και κλωτσιές, μέσα στο διαμέρισμά της.

Σύμφωνα με το ekriti.gr, η κοπέλα για να γλιτώσει από την μανία του, κατάφερε να τον απωθήσει προς το μπαλκόνι του διαμερίσματος και κλείδωσε την μπαλκονόπορτα.

Ωστόσο, ο νεαρός πήδηξε από τον α’ όροφο και τραυματίστηκε, ενώ συνελήφθη στο ΠΑΓΝΗ όπου είχε πάει μόνος του για τις πρώτες βοήθειες.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις