Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Ενδοοικογενειακή βία – Βόλος: Ένοχος 47χρονος που απείλησε με όπλο τη σύζυγο

Ενδοοικογενειακή βία – Βόλος: Ένοχος 47χρονος που απείλησε με όπλο τη σύζυγο

Ένοχος κρίθηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο στον Βόλο ένας 47χρονος, που «πρωταγωνίστησε» σε ενδοοικογενειακή βία. Κατηγορούνταν, ανάμεσα σε άλλα, πως τον Ιούνιο του 2019 ξυλοκόπησε την σύζυγό του, τραυματίζοντάς την.

Στην υπόθεση της ενδοοικογενειακής βίας που σόκαρε τον Βόλο, ο 47χρονος, παράλληλα με τη σωματική βία, συνέχισε να εκφοβίζει την 37χρονη γυναίκα του για έξι ολόκληρες εβδομάδες, συχνά απειλώντας πως θα τη σκοτώσει!

Συγκεκριμένα, στις 6 Ιουνίου 2019, αναφέρει το thenewspaper.gr – ο 47χρονος επιτέθηκε στην σύζυγό του και τη χτύπησε σε διάφορα μέρη του σώματός της. Παρότι η 37χρονη προχώρησε σε καταγγελία, αυτό δεν φάνηκε να πτοεί τον δράστη.

Αντίθετα, από εκείνη τη μέρα και έως τις 27 Ιουλίου του ίδιου έτους, ο 47χρονος την ανάγκασε να ζήσει σε ένα καθεστώς τρόμου, απειλώντας τη ζωή της:

«Θα σε σκοτώσω ή θα σε πνίξω. Δεν υπάρχει περίπτωση να βγεις ζωντανή από το σπίτι» και «αν τολμήσεις να με χωρίσεις θα σε θάψω ζωντανή και δεν θα σε βρει κανείς»!

Μάλιστα, ο κατηγορούμενος δεν δίστασε να βγάλει όπλο στην 37χρονη, λέγοντάς της, «με αυτό θα σε καθαρίσω…»!

Σχεδόν 3,5 χρόνια μετά, την Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2022, το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου έκριναν ένοχο τον 47χρονο και του επέβαλε ποινή φυλάκισης 29 μηνών με αναστολή και δικαίωμα έφεσης.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις