Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

ΕΠΑΛ Σταυρούπολης – Καταγγελία μητέρας: Ξυλοκόπησαν άγρια την κόρη μου μέσα στο σχολείο

ΕΠΑΛ Σταυρούπολης – Καταγγελία μητέρας: Ξυλοκόπησαν άγρια την κόρη μου μέσα στο σχολείο

Συγκλονίζει η μητέρα της κοπέλας που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού μέσα στο σχολείο της στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης. Η μητέρα μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 περιέγραψε τα όσα έζησε η 15χρονη και περιέγραψε την ζοφερή κατάσταση που επικρατεί στο σχολείο.

Η μητέρα είπε πως η κόρη της, μαθήτρια του ΕΠΑΛ Σταυρούπολης: «Έκανε καταγραφή των γεγονότων μέσα στο σχολείο, κάτι που εξόργισε και τους μέσα και τους έξω από το σχολείο και δέχθηκε επίθεση και όσοι πήγαν να την υπερασπιστούν ξυλοκοπήθηκαν εξίσου άγρια μέσα στο σχολείο από μαθητές του σχολείου».

Σημείωσε πως το παιδί είναι τρομοκρατημένο και αρνείται να πάει στο σχολείο, ενώ και άλλοι γονείς δεν στέλνουν τα παιδιά τους, καθώς η κατάσταση δεν έχει ομαλοποιηθεί ακόμα. Όπως είπε, μόλις το 1/3 το μαθητών αυτή τη στιγμή πηγαίνει στο σχολείο.

Τόνισε πως την ώρα που η 15χρονη δέχτηκε επίθεση κανένας καθηγητής δεν ήταν κοντά και δεν προσέτρεξε σε βοήθεια, αφήνοντας αιχμές κατά του διδακτικού προσωπικού. Μάλιστα, είπε χαρακτηριστικά: «το μόνο παρόν ήταν η απουσία τους».

Μίλησε για συνεχή παραβατική συμπεριφορά των εφήβων που προκαλούν τα επεισόδια και επιτέθηκαν στην κόρη της και έσπευσε να τονίσει πως «το αυγό πρέπει να σπάσει και τα φιδάκια να πατηθούν».

Όπως αναφέρει το GRTimes για μια ακόμη μέρα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται περιμετρικά του ΕΠΑΛ Σταυρούπολης, ενώ από το πρωί πραγματοποιούν ελέγχους σε όσους πλησιάζουν το σχολείο.

Κατά το ίδιο δημοσίευμα, μπροστά στην κλούβα των ΜΑΤ, στη συμβολή των οδών Κολοκοτρώνη και Θράκης, φοιτητές της ΚΝΕ μοιράζουν φυλλάδια στους πολίτες.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις