Τοπικά Νέα

Επεισόδια στο Παγκρήτιο Σχολικό Πρωτάθλημα – Εκτός διοργάνωσης τα δύο σχολεία

Εκτός διοργάνωσης έμειναν οι ομάδες του 7ου ΓΕΛ Ηρακλείου και του ΓΕΛ Ελευθέριου Βενιζέλου, εξαιτίας των επεισοδίων που έγιναν στον ημιτελικό του Παγκρήτιου Σχολικού Πρωταθλήματος στο γήπεδο της Σοχώρας.

Το 7ο ΓΕΛ Ηρακλείου προηγείτο με 2-0 με γκολ, που είχαν βάλει ο Μανουσάκης και ο Φρογάκης, όταν ξαφνικά προκλήθηκε ένταση ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δύο σχολείων που είχε ως συνέπεια την οριστική διακοπή του παιχνιδιού. Όπως έγινε γνωστό στη συνέχεια η ομάδα του ΓΕΛ Ελευθερίου Βενιζέλου δεν τήρησε το fair play, με αποτέλεσμα να αρχίσουν τα επεισόδια και τη διακοπή τελικά του παιχνιδιού.

Μετά από αυτή την εξέλιξη πρωταθλήτρια ομάδα αναδείχθηκε η ομάδα του Λασιθίου που επικράτησε στον ημιτελικό επί της ομάδας του Ρεθύμνου. Επίσης αναδείχθηκε πρωταθλήτρια ομάδα Κρήτης, δίχως να αγωνιστεί στον τελικό μετά τον αποκλεισμό Ηρακλείου και Χανίων.

Πηγή: CretaPost

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα