Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Επικίνδυνη προτροπή από τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης: Μη φοράτε μάσκα στην εκκλησία, φυλακίζει την πίστη!

Επικίνδυνη προτροπή από τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης: Μη φοράτε μάσκα στην εκκλησία, φυλακίζει την πίστη!
Φωτογραφία αρχείου InTime News

Πολλά έχουμε ακούσει ότι κάνει η μάσκα, ότι φυλακίζει την πίστη πρώτη φορά το… ακούσαμε και μάλιστα από τα χείλη του Αρχιεπισκόπου Κρήτης, Ειρηναίου, που κάλεσε τους πιστούς να παραβούν τα μέτρα και να μη φορούν μάσκα μέσα στις εκκλησίες!

Το πρωί της Τρίτης (25.08.2020) ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος βρέθηκε στη θεία λειτουργία για τον εορτασμό του Αγίου Τίτου στο Ηράκλειο. Και τα όσα είπε στο κήρυγμά του για την… επικινδυνότητα που έχουν οι μάσκες για την πίστη (!) δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα.

Στο κήρυγμά του, λοιπόν, ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κάλεσε τους πιστούς να μη φορούν μάσκες μέσα στις εκκλησίες «για να μη φυλακίζουν της πίστη τους» όπως είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια μιλώντας μέσα του Ομίλου CRETA, είπε: «Είμαστε ελεύθεροι στην εκκλησία δεν είμαστε σκλαβωμένοι. Τουλάχιστον μέσα στο ναό να μη φορούμε. Έξω από το ναό, εντάξει».

Το πλήθος των πιστών που βρέθηκαν πάντως στο ναό του Αγίου Τίτου στο Ηράκλειο, τήρησε τα μέτρα προστασίας και μέσα στην εκκλησία και φορούσε κανονικά μάσκα…

Πληροφορίες: creta24.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις