Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Επιστρέφει στην Παλλήνη ο Ασημάκης Κατσούλας μετά την αποφυλάκισή του

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Να διαμένει στην περιοχή της Παλλήνης και να εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής κάθε 1η και 16η του κάθε μήνα υποχρεώνεται ο “αρχισατανιστής της Παλλήνης” σύμφωνα με τους όρους της αποφυλάκισής του.

Θυμίζουμε πως ο 45χρονος σήμερα Κατσούλας, αφέθηκε ελεύθερος το μεσημέρι της Δευτέρας από τις φυλακές Αγιάς Χανίων, μετά από 23 χρόνια κάθειρξης και αλλεπάλληλες αιτήσεις αποφυλάκισης. Στη διάρκεια της κράτησής του στα Χανιά, όπως λένε στο zarpanews.gr σωφρονιστικοί, δεν δημιούργησε ποτέ πρόβλημα σε εργαζομένους ή συγκρατούμενούς του.

Ελεύθεροι είναι ήδη οι συγκατηγορούμενοί του Δήμητρα Μαργέτη και Μάνος Δημητροκάλης. Όλη η παρέα των “σατανιστών της Παλλήνης” δηλαδή…

Ήταν Ιούνιος του 1995 όταν ολόκληρη η Ελλάδα συγκλονίζεται από τα εγκλήματα τριών νεαρών, οι οποίοι δολοφόνησαν δύο γυναίκες (μια 14χρονη και μια 28χρονη) σε τελετές μαύρης μαγείας. Ο Ασημάκης Κατσούλας, ο Μάνος Δημητροκάλης και η Δήμητρα Μαργέτη απασχόλησαν την κοινή γνώμη και έκαναν τους πάντες να ανατριχιάσουν με τις περιγραφές των φρικιαστικών εγκλημάτων.

Να σημειωθεί ότι ο Κατσούλας και ο Δημητροκάλης ομολόγησαν τα εγκλήματά τους, ενώ η Δήμητρα Μαργέτη κατηγορήθηκε για συνέργεια…

Πηγή: zarpanews

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε