Τοπικά Νέα

Επίθεση αγνώστων σε εκλογικό κέντρο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ – “Δείχνουν” Χρυσή Αυγή

Μικρές υλικές ζημιές,προκάλεσαν άγνωστοι τα ξημερώματα της Κυριακής, στο εκλογικό κέντρο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στα Γιάννενα.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλουν μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, πιθανόν οι δράστες να ήταν μέλη της “Χρυσής Αυγής”, μιας και στο σημείο άφησαν δεκάδες φέιγ βολάν με ανακοινώσεις του ακροδεξιού κόμματος.

“Δείχνουν σε όλους προεκλογικά ποιο είναι το πραγματικό τους πρόσωπο. Ενώ στα λόγια δήθεν θα τα βάζουν με τα λαμόγια και το σύστημα στην πράξη επιτίθενται σε όλους εμάς. τους ανθρώπους που όλο αυτό το διάστημα αγωνίζονται για τα δημοκρατικά δικαιώματα των εργαζομένων και όλων των ανθρώπων του μόχθου”, αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Πηγή: epirusgate.blogspot.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα