Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Επίθεση με τσεκούρι: Χαροπαλεύει ο 56χρονος εφοριακός της ΔΟΥ Κοζάνης

Επίθεση με τσεκούρι: Χαροπαλεύει ο 56χρονος εφοριακός της ΔΟΥ Κοζάνης

Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση του 56χρονου τραυματία από την επίθεση με τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης. Ο άτυχος εφοριακός εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Β’ μονάδα εντατικής θεραπείας του “Παπανικολάου” Θεσσαλονίκης.

Στην ίδια επίθεση με τσεκούρι τραυματίστηκε και 67χρονη, επίσης, εφοριακός, η κατάσταση της οποίας παρουσιάζει σημαντική βελτίωση. Και εκείνη παραμένει νοσηλευόμενη στη Β’ ΜΕΘ του “Παπανικολάου”.

Όπως αναφέρει νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν από το Γενικό Νοσοκομείο “Γεώργιος Παπανικολάου” της Θεσσαλονίκης για τους δύο εφοριακούς από την Κοζάνη, που δέχτηκαν επίθεση στις 16 Ιουλίου με τσεκούρι εν ώρα εργασίας, η 67χρονη γυναίκα είναι διασωληνωμένη σε μηχανική υποστήριξη της αναπνοής. Παρουσιάζει σημαντικά σημεία βελτίωσης και παραμένει σε στενή νευροχειρουργική παρακολούθηση.

Στη μονάδα εντατικής θεραπείας, διασωληνωμένος σε καταστολή σε μηχανική υποστήριξη της αναπνοής, νοσηλεύεται ο 56χρονος τραυματίας. Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, παρουσιάζει δυσκολία ανταπόκρισης στη θεραπεία και η κατάσταση θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμη για τη ζωή του.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις