Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Επίθεση με χειροβομβίδες σε βενζινάδικο στη Θεσσαλονίκη

Επίθεση με χειροβομβίδες σε βενζινάδικο στη Θεσσαλονίκη
Φωτογραφία Αρχείου

Άγνωστοι πέταξαν χειροβομβίδες σε βενζινάδικο στη Θεσσαλονίκη, χωρίς όμως αυτές να εκραγούν. Οι αρχές εξετάζουν καρέ-καρέ το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας που διαθέτει το πρατήριο υγρών καυσίμων.

Το περιστατικό – όπως μεταδίδει το seleo.gr – σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (9/12) στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Νέας Μηχανιώνας. Οι δράστες, που δεν έγιναν αντιληπτοί,  προσέγγισαν το βενζινάδικο επιβαίνοντας σε δίκυκλο και αφού πέταξαν δύο χειροβομβίδες τράπηκαν σε φυγή.

Ο ιδιοκτήτης του βενζινάδικου, σύμφωνα με το seleo.gr, εντόπισε τις δύο χειροβομβίδες το απόγευμα της Πέμπτης (10/12) και ενημέρωσε τις Αρχές. Στο σημείο έφτασαν κλιμάκια του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών της ΕΛ.ΑΣ. και πυροτεχνουργοί του Στρατού για την εξουδετέρωσή τους.

Η αστυνομία εξετάζει καρέ-καρέ το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας που διαθέτει το πρατήριο και κατέγραψαν τις κινήσεις των δραστών. Οι διωκτικές αρχές, σύμφωνα με το seleo.gr, εστιάζουν τις έρευνες στο προσωπικό και επαγγελματικό περιβάλλον του ιδιοκτήτη.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις