Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ερέτρια: “Πέσαμε από τα σύννεφα”! Έκπληξη από την ταυτότητα του δασκάλου που συνελήφθη για αποπλάνηση μαθήτριας

Ερέτρια: “Πέσαμε από τα σύννεφα”! Έκπληξη από την ταυτότητα του δασκάλου  που συνελήφθη για αποπλάνηση μαθήτριας

Η αποπλάνηση της μαθήτριας Γυμνασίου, έχει συνταράξει την Ερέτρια και την Εύβοια. Ανοίγουν κλειστά στόματα για τον δάσκαλο και την παράνομη σχέση με τη μαθήτρια…

Με το νεανικό του στυλ και το γοητευτικό του χαμόγελο είχε καταφέρει να θεωρείται ο αγαπημένος δάσκαλος των παιδιών στο δημοτικό της Ερέτριας όπου εργάζεται και μάλιστα σε σημαντική θέση ο 51χρονος κατηγορούμενος, ο οποίος το βράδυ της περασμένης Δευτέρας (06-07-2020) συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Χαλκίδας, σε ερωτικές περιπτύξεις με 15χρονη πρώην μαθήτρια του, μέσα στο αυτοκίνητό του.

Η αποκάλυψη της ταυτότητας τους δασκάλου στην κλειστή κοινωνία της μικρής πόλης έσκασε στην κυριολεξία σαν βόμβα, καθώς εκτός από τα παιδιά ο 51χρονος κατείχε σημαντική θέση στις καρδιές όλων των κατοίκων και  αυτό γιατί εξαιτίας του χαρακτήρα του ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής.

Click4more: Εύβοια: Σάλος για την αποπλάνηση μαθήτριας από δάσκαλο στην Ερέτρια! “Το αρρωστημένο δέσιμο και οι επιπτώσεις” (Βίντεο)

Αυτός ήταν και ένας από τους σημαντικότερους λόγους, που θέλει τους κατοίκους της Ερέτριας, να έχουν πέσει από τα “σύννεφα” μετά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, αναφορικά με τις ορέξεις τους. Το ίδιο έχουν πάθει και τα μέλη της καλλιτεχνικής ομάδας, στην οποία συμμετείχε ο δάσκαλος, αλλά και ο διευθυντής του σχολείου στο οποίο υπηρετεί, με τους δυο άνδρες να διατηρούν εκτός από επαγγελματικές και άκρως φιλικές σχέσεις.

Το χρονικό της υπόθεσης

Το “κουβάρι” της υπόθεσης, άρχισε να ξετυλίγεται πριν από λίγες μέρες όταν μία γυναίκα πήγε στο γραφείο της Εισαγγελίας Ανηλίκων Χαλκίδας και κατέθεσε γραπτώς ότι δάσκαλος ετών 51, διατηρούσε ερωτική σχέση με ένα 14χρονο κορίτσι. Αμέσως δόθηκε εντολή και οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Χαλκίδας άρχισαν να παρακολουθούν διακριτικά τον εκπαιδευτικό, για να διαπιστώσουν εάν η καταγγελία ευσταθεί.

Το βράδυ της Δευτέρας (06-07-2020), ο δάσκαλος φέρεται να συναντήθηκε με την μαθήτρια. Η σύλληψή του, μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε επ’ αυτοφώρω, όταν οι δυο τους ήταν μέσα στο αυτοκίνητο του εκπαιδευτικού, την ώρα που ο δάσκαλος βρισκόταν σε ερωτικές περιπτύξεις με το ανήλικο κορίτσι. Πρόκειται  για ένα απόμερο σημείο, που καλύπτεται από δέντρα και στο οποίο, οι κάτοικοι της περιοχής λένε ότι πηγαίνουν συχνά ζευγαράκια για να κρυφτούν από αδιάκριτα βλέμματα.

Ο δάσκαλος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και στον ανακριτή Χαλκίδας, όπου έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί εντός της ημέρας. Κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκου και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. Σημειώνεται ότι είναι έχει οικογένεια και ασχολείται με τα κοινά, με τον διευθυντή του σχολείου όπου εργάζεται ο 51χρονος να δηλώνει ότι πρόκειται για πρότυπο εκπαιδευτικού και ανθρώπου.

Η οικογένεια της 14χρονης μαθήτριας έχει ήδη καταθέσει μήνυση σε βάρος του εκπαιδευτικού, ενώ το κορίτσι αναμένεται να εξεταστεί από ιατροδικαστή. Ήδη, έδωσε κατάθεση, παρουσία παιδοψυχολόγου, στους αστυνομικούς και της παρέχεται ψυχολογική υποστήριξη.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις