Τρίτη, 7 Μαΐ
24oC Αθήνα

Ερέτρια: Θρίλερ με την εξαφάνιση 86χρονου – Πυροσβεστική και εθελοντές «χτενίζουν» την περιοχή

Ερέτρια: Θρίλερ με την εξαφάνιση 86χρονου – Πυροσβεστική και εθελοντές «χτενίζουν» την περιοχή

Συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές αρχές η εξαφάνιση ενός άνδρα από την περιοχή της Ερέτριας. Τα ίχνη του 86χρονου χάθηκαν από το μεσημέρι της Παρασκευής (25.02.2022) και έρευνες για τον εντοπισμό του πραγματοποιούν οι αστυνομικές αρχές καθώς και εθελοντές της ομάδας ΕΣΣΔΕ. 

Ο 86χρονος, που εξαφανίστηκε από την περιοχή της Ερέτριας, είχε σκοπό – σύμφωνα με το eviathema.gr – να επιστρέψει στην Αθήνα αφού μάζευε πρώτα αβγά από κοτέτσι δίπλα στο σπίτι του, όπου και τα ίχνη του χάθηκαν. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, το κινητό του τηλέφωνα και αλλά προσωπικά αντικείμενο βρίσκονται στο σπίτι του.

Ο άνδρας, μετρίου αναστήματος και βάρος κανονικό, όταν εξαφανίστηκε – όπως αναφέρει το eviathema.gr – φορούσε μπλε παντελόνι και γκρι φούτερ με κουκούλα και καφέ παπούτσια. Συγγενικά του πρόσωπα μόλις διαπίστωσαν ότι λείπει για αρκετές ώρες επικοινώνησαν με τις αρχές και άμεσα σήμανε συναγερμός και ξεκίνησαν αναζητήσεις, οι οποίες συνεχίστηκαν και κατά την διάρκεια της νύχτας.

Το πρωί του Σαββάτου στο σημείο έφτασαν, κλιμάκιο της 7ης ΕΜΑΚ με συνοδεία σκύλου, καθώς και πολυέμπειρος εθελοντής χειριστής drone της ΕΣΔΔΕ, για ενίσχυση των αναζητήσεων. 

Δείτε φωτογραφίες:

Με πληροφορίες και φωτογραφίες από eviathema.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις